Podľa mňa je to hlúposť... To o rodičoch Ti povedala ona??? Myslím si, že Ti tým len chcela povedať, že sa s ním rozísť nechce. Pochybujem, že v dnešnom svete ešte existuje človek, ktorý vníma rodičov ako nejaké božstvo a bezhlavo ich počúva...A nápad s rodičmi= milosrdná lož. Nežijeme v 18.storočí, že nám partnerov vyberajú rodičia... A ak je to naozaj tak, tak je naozaj dosť blbá, keď sa nimi nechá ovplyvňovať...(btw, vie o tom, že každý má slobodu rozhodnutia???)
normal jej to povedz ona bude bude napichaná z toho a nechá toho svojho !! : lebo v nej prebudíš staré squelé pocity aké zažívala na začiatku s terajším !
ale nezabúdaj ak toto ona urobí svojmu terajšiemu môže to hocikedy urobiť tebe
radim ti nechaj ju tak lebo XY ti moze pak dojst rozbit cifernik a jej rodicia by do jej zivota nemali zasahovat ale aj tak si myslim ze by si ju mal nechat tak...
to mi pride ako nejaky pribeh z minulosti,take 17-19.storocie....ked rodicia vyberali detom partnerov...Sa jej spytaj na DOVOD preco to rodicia chcu...
ale tak ak ho nema rada,naco s nim je? to je hlupa?
ak ho nema rada,mas sancu, ak ho ma rada,nechaj to tak.
@26@reddwarf55555 vies to je tu aj ako odkaz pre @feerinko aby si dal konecne pohov lebo zoberem zo skoly ocelovu tyc co som dnes sustruzil uz na jeho zuby ( je to kvazy palka ale z ocele uplne krasna praca za 4h )
ktovie ako to je... ale zeny ojebvaju...a velakrat horsim sposobom ako muzi. ked chcu tak sa i kurvy z nich stanu.. a ked nechcu su schopne sa vyhovarat na vselijake picoviny a nikdy nepovedia narovinu pravdu... az ked je neskoro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale nezabúdaj ak toto ona urobí svojmu terajšiemu môže to hocikedy urobiť tebe
ale aj keby to nebolo s ním-začať si s holkou o ktorej vieš že podjebala svojho priateľa je prinajmenšom...divné?...
ale tak ak ho nema rada,naco s nim je? to je hlupa?
ak ho nema rada,mas sancu, ak ho ma rada,nechaj to tak.