ale spravis si dojdem slusneho mileho super zabavneho chlapca, lebo som nauceny byt dobrý a mily a spolocenský..a potom ked povie ze ja nieco viach nechcem..uz som suknkcar a hajzel..a pri tom som nikomu nehcel ublizit...osobne mi to nevadi..ale tak rozmyslam nejake najlepsie riesienie
Ak niekto očakáva od druhého vzťah - je to hlúpe. Ak niekto očakáva od priateľa priateľstvo - je to právo.
Ako sa zachovať? Narovinu a basta! Žiadne - "Však by ju to už mohlo aj napadnúť". Zaľúbení bývajú "natvrdlí"!! (Ale zase, sú aj iné formy ako päsťou do nosa ) Ak si milý a slušný - nebude s tým problém.
ved jej normalne povadz. ako to urobit tak, aby sa nesklamala? skor si poloz otazku: co je lepsie? narovinu jej to povedat a ujasnit si to, alebo sa stale zaoberat niekym, kto od teba chce nieco viac, pricom ty nemas zaujem ? .... ona to predycha
Tieto patalie fakt nemusim..... Zazil som raz a stacilo mi odvtedy ked mam len tusaka (vobec to nemusim vediet na isto) ze ma chce niekto koho ja nie automaticky dam svojim chovanim najavo nezaujem. Proste tu vazbu zlikvidujem uz v zarodku.
Tolko krat som bol zalubeny a nemal som najmensiu sancu. Nikto so mnou nesucitil. A na nikoho sa za to ani nehnevam.
Rozhodne si vsak nebudem lamat hlavu nad tym ak som na opacnej strane. Jedine co to dokaze spravit je cas. Nie ja. Ale cas.
@Filinko proste ak vidíš náznaky že po tebe ide alebo očakáva viac ako kamarátstvo alebo len rozhovor tak jej povedz na rovinu že nič nebude nech si nerobí nádeje proste jej to vysvetli aby si ju neurazil že je fajn a pekná ale ty o nič nestojíš a basta inak ti neviem poradiť.
a ak človek neodolá pokušeniu..napriklad taký bozk?...potom je to uz v prdeli... a este mi napiste ze nemam odolat...ked pred vami sedí fajnová ženska..rozum je rozum..ale niekedy je nieco silnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ako sa zachovať? Narovinu a basta! Žiadne - "Však by ju to už mohlo aj napadnúť". Zaľúbení bývajú "natvrdlí"!! (Ale zase, sú aj iné formy ako päsťou do nosa ) Ak si milý a slušný - nebude s tým problém.
Tolko krat som bol zalubeny a nemal som najmensiu sancu. Nikto so mnou nesucitil. A na nikoho sa za to ani nehnevam.
Rozhodne si vsak nebudem lamat hlavu nad tym ak som na opacnej strane. Jedine co to dokaze spravit je cas. Nie ja. Ale cas.