ja keď som si robil autoškolu tak som robil kurz prvej pomoci a tam nám ženská aj vysvetlila že ked niekto tak mu treba urobiť..... už si na to nepametám ale žiadna taká možnost tu nepadla
Bože pamätám si jednu hroznú noc keď frajer chrápal(našťastie bola len jedna jediná a nech som robila čo som robila nedal sa zastaviť! Tak som spala pod vankúšom
A keď som bola malá a chodila s rodičmi na dovolenky a musela spať s otcom v jednej izbe bože to bol horor...
keď sa nedá nič robiť tak posledná možnosť zapnúť MP3 tak hlasno až to prekryje to chrápanie tak som prežila celý týždeň dovolenky (a len taký malý detail, pravdepodobne sa vám nepodarí zaspať pri tak hlasnej hudbe ale aspoň nebudete pri čakaní kedy sa konečne zobudí musieť počúvať ten "zvuk" no ešteže moja baba sa budí relatívne skoro - o šiestej, tak som sa vyspala nejaké 3 hodky každý deň
mne pomaha na ludi co chrapu aj C-kať...proste vydavat taky ten zvuk..ts tss..jak na macku.. a ked ani to nezaberie tak mu zapcham na chvilu nos..alebo ho skusim otocit..a ked ani to tak ho zobudim
mno rozhodne najucinnejsie je ten chrapajuci prvok odstranit proste a jednoducho delozovat z izby doprec... na mojho chrapajuceho otca nepomoha napriklad nic ..nastastie xlapi v mladom veku xrapu neobvykle
no ja na brata pouzivam uz spominane "tc tc tc... ", ked to nezaberie hadzem vankuse (niekedy 1, niekedy 5 , ked ani to, tak si zapnem mp3 a zaspim... pripadne bola aj taka noc, kedy mi fakt praskli nervy, vzala som si perinu, vankus a isla som spat do obyvacky na gauc .
ale tieto metody nastastie nemusim vyuzivat stale, lebo vacsinou ked si lahnem do postele okamzite zaspim
Neznášam, keď niekto chrápe.
Párkrát sa mi stalo ako som sa pristihla nad bratovou hlavou s vankúšom v ruke a výrazom psychopata s cieľom utíšiť ´to´ za každú cenu, aj keby to malo znamenať vraždu v amoku.
no väčšinou to robím tak že mierne do toho človeka štuchnem a na chvílu prestane ak začne chrápať skôr ako sa dostanem do polospánku tak to urobim znova asi 3x a potom jednoducho zobudim poviem že chrape a že nech sa otočí na bok no a vtedy väčšinou prestane (a to že to mám ťažké lebo mama a babka chrapu a priateľ tak pochrapkáva ale aj to je otravné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A keď som bola malá a chodila s rodičmi na dovolenky a musela spať s otcom v jednej izbe bože to bol horor...
mam to odskusane
ale tieto metody nastastie nemusim vyuzivat stale, lebo vacsinou ked si lahnem do postele okamzite zaspim
Párkrát sa mi stalo ako som sa pristihla nad bratovou hlavou s vankúšom v ruke a výrazom psychopata s cieľom utíšiť ´to´ za každú cenu, aj keby to malo znamenať vraždu v amoku.