Ja som nového spolubývajúceho hľadala cez inzerát, v ktorom stálo "hľadáme spolubývajúceho do takého a takého bytu, podmienky: v rámci možností čistotný a nechrápe"
Ja vždy na niekoho kto chrápe cmukám...funguje to lepšie ako také to hlasné c-c-c (neviem to napísať ten zvuk ...alebo ešte pohladkať...ale ak nespíte v jednej posteli tak je to ťažko
zaspi skôr ako ona...alebo sa choď vždy večer prebehnúť, nech sa unavíš a okamžite zaspíš
ja som sa tohoto ináč strašne desila, lebo som precitlivená na podobné zvukové prejavy. našťastie spolubývajúce nechrápu, len jedna minule mlaskala tak som nevedela, čo sa jej sníva
Ja keď som chrápal na internáte, tak mi väčšinou hádzali box. rukavice rovno do hlavy... Ale že vraj som to ignoroval, len som sa otočil na druhú stranu a chrápal ďalej...
Ja som mala s týmto trošku problém minulý rok na intráku. Vždy sme sa s druhou spolubývajúcou snažili ísť spať ako tá tretia. Ale aj keď som išla spať skôr, ona ma tým chrápaním potom zobudila. A vždy sme sa pokúšali robiť také to ts ts, neviem ako sa to volá Nachvíľu to pomohlo, ale potom zas. Tak potom sme na ňu kričali, trochu sa pootáčala a prestala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja som sa tohoto ináč strašne desila, lebo som precitlivená na podobné zvukové prejavy. našťastie spolubývajúce nechrápu, len jedna minule mlaskala tak som nevedela, čo sa jej sníva
Takže tadiaľto cesta nevedie