Mám síce program asi na polku prázdnin a kopu nápadov, čo by som mohla robiť ako kreslenie, tvorenie, písanie, čítanie a podobne... ale predsa. Isto sa nájde deň, kedy nebudem mať chuť robiť nič z toho, alebo spravím už všetko a budem sa nudiť... Takže čo
Si na tom podobne ako ja. Ja sa v takýchto dňoch zvyčajne nudím ale takáto rada ti asi nepomôže závisí to aj od toho kde bývaš dalo by sa chodiť na prechádzky alebo fotografovať
To by aj mňa zaujímalo... ja od určitej doby neznášam voľno a prázdniny, to nič nerobenie ma zabíja, prakticky všetko čo som chcel robiť stihnem cez rok a teraz jaksik nie je čo... žiadny projekt otvorený, žiadne nedočítané knihy a ani jedna dobrá na obzore... plus som sa dnes splálil pri vode .
ja to seriem... rozhodla som sa... zavolam tete oíhladom ubytka... zoberem posledne uspory...a ak mi teda výjde v ustrety s ubytkom tak pondelok sadnem na vlak a budem behať po BA kym si nenajdem brigádu a budem tam.
Tak ja vám dám nejaké moje tipy Kreslenie a tvorenie Ale nie také obyč kreslenie, napr. roztavené voskovky vyzerajú úžasne A je to celkom adrenalín, keď si vriacim fénom fúkate na ruky a keď tým oondíte celý stôl Potom kuchtenie, čítanie, hranie pc hier, písanie príbehov.... Cvičenie! Plánujem cvičiť Buď korčule, beh so psom, skákanie na trampolíne... vždy sa niečo nájde Aj dvíhať činky môžte A predsavzala som si, že toto leto spravím šnúru! A brigáda.... aj keď sa mi tam nechce, zabije to čas ešte mi zaplatia No a keďźe v septembri nastupujem na bilingvál, idem si opakovať jazyk... a mám aj učebnicu francúzštiny (aj keď v angličtine, ale no, keď už idem na to gymko, mala by som to zvládnuť), takže sa možno začnem učiť francúzštinu A mám gitaru, ktorej som neublížila tak poriadne už hodný rok a pol, takže aj tú mám na muške Ozaj a @lawey , to je náhodou perfektný nápad! Keby som bola staršia a mala kde bývať tak ďalej vo väčšom meste, tiež by som šla!
@nixxina treba si nájsť niečo jednoduché, kde rýchlo uvidíš výsledok a kde to je aj o zábave, nie len o umení... teda aj umenie môže byť zábava ale snáď ma chápeš
Uč sa variť, raz sa ti to určite zíde Ja sa variť neučím ale podľa možností a počasia striedam činnosti práca/posilka/motorka/frajerka/letné vodné radovánky
ja niekedy skúšam v pivnici(máme ju poriadne dlhú) strieľať so vzduchovkou do terča ktorý si upevním na takú starú drevenú dosku..musí byť dostatočne hrubá..a najlepšie ked je pod ňou polystyrén že sa tie diabolky tam dobre zaonačia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
but nobody support me