Moji rodičia sú fajčiary, obaja. Mne cigaretový dym velmi vadí. Už som im to aj hovorila, kludne si zapália keď jeme, teda oni dojedia, mňa ignorujú a keď niečo poviem tak aj to ignorujú. Do inej izby ísť jesť nemôžem. Alebo mi fúknu dym do tváre a pod.
tak sorry, ale mas dobre primitivnych rodicov, inych slov nato neviem najst. Ja som tiez fajciar, ale pri jedle nedokazem fajcit a dokonca mi vadi fajcenie v zle vetranje miestnosti.
Ved to je strašnéé !! povec im to na rovinu ... že nech fajcia na balkone ... alebo toto urobila moja kamoska : Kupila mame krabicku orbit zuvaciek lenze vsetky zuvacky vyhodila a dala tam zuvacky , ktore by pomohli zmierniť ci dokonca skoncit s fajcením .. trochuh to zabralo , jej mama fajcenie obmedzila skus to
Mám radu, ignoruj ich... dokým to nebudú rešpektovať, že ti to vadí.. ignoruj ich a nerozprávaj sa s nimi.. a keď sa budú pýtať, čo sa deje a prečo? Tak im to slušne vysvetli.. že si to nepraješ a že ti to moc vadí.. ja som takto ľudí už pomaly naučil, že v mojej prítomnosti sa nefajčí...
no ty kokos!! tak to je strašné!! ako kľudne im vytrhni cigu z gamby a povedz im že ti to vadí.. a keď sa aspoň trochu uvedomia, tak im to dôjde.... veď to je strašné čo robia....
naliehaj na nich, ja to veľmi dobre poznám.... vybehni an nic hs argumentom, že sa ti ťažko dýcha a že pasívní fajčiari to majú ešte horši než aktívni... ja cigaretový dym priam nenávidím a keď si aj mama v mojej bezprostrednej blízkosti zapáli vzdialim sa na 20 metrov od nej... treba niečo robiť a keď nestačia slová pomôže aj násilie (to ber s rezervou)
začni fajčit aj ty,ja som na tom zas opačne,rodičia nefajčia a preto ked chcem zakuriť tak musim isť na balkon,pritom lepšie by sa mi fajčilo v kuchyni
ta js bi som nemala rodicov fajciarov tak i mna ignorovali tak to uz je ale dobre ze moji rodicvcia niesu fajciari ale ja som mala a som si aj zakurila dobre hm.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@majqqqo nie, normálne keď na napríklad rozprávame a niektorý z nich má zapálenú tak potiehne ja niečo poviem, vyfúkne a rovn na mňa
@bibla vitaj v mojom svete
@elenari hmm no čo už.. keď je to pravda
vieš kolkokrát som si s nimi, či už s matkou alebo otcom skúšala pohovoriť? nejde to... preto už si radu pýtam aj tu (ach)
alebo nechod tam kde fajcia
a dovtedy asi počúvni drejku
pozor na detaily
Tak choď preč, keď oni ignorujú teba, ignoruj ich zákaz ísť preč..
@adinqa hlavné tý moji rodičia su bezohladní ...
@spisino vieš čo som ja už všetko skúšala? už som vážne bezradná preto sa pýtam tu
Just by si si mohla nájsť niečo rovnako zbytočné, čo by rovnako vytáčalo ich ... Vykrikovať, skákať po dome, mávať im pred tvárou, hocičo ...
Dohnať do extrému, ako to ich fúkanie dymu do tváre
:U