Chcel by som nadviazat na toto. V kratkosti som sa spoznal s jednou babou uz pred dlhym casom. Dokopy sa pozname 3 dni...
Navstivil som ju na byte...vsetko bolo super...dotyky, bozky, nezne pohlady a potom oralny sex z mojej strany.
Navrhol som jej potom to ze sa budeme stretavat kym to bude mozne...dal som jej zaruky toho ze neziadam od nej vernost...No ona si chce len pisat...a potom o rok (kedze sem pojde studovat) hovori ze uvidi.
Povedala mi ze ma ma velmi rada, ze som vynimocny pre nu ale ze nie je az tak zalubena a nechce mi ublizit. Avsak takto sa nechovate k niekomu koho mate len radi nie ?? Nedavate mu toto vsetko len preto aby ste ho odhodili potom...Rozpravali sme sa o tom a povedala ze potrebuje cas...ze nevie co chce, ze nevie ci pride hned o tyzden lebo jej budem velmi chybat alebo co.
Som zufaly neviem co mam robit. Stale o tom premyslam. Nechcem ju stratit aj ked viem ze mi ublizila velmi...bohvie co budem robit cez ten rok doma...a bohvie co bude robit potom v Ba. Nedokazem najst tu vnutornu pohodu aku som mal predtym....ja som zamilovany....mam ju rad a velmi velmi mi na nej zalezi.
Poradte ako sa vyrovnavate s takymito pocitmi ? Mne sa neda nic robit...nedokazem sa sustredit na nic...ani v praci to nie je bohvieco. Len cakam kym sa objavi online alebo kym mi skonci praca....
Ospravedlnujem sa ...hladal som kde dat nadpis a zabudol som ze tu nie je EDIT funkcia.
Aby som to este viac skonkretizoval....videli sme sa realne len 3 dni ! Myslel som si ze ide o lasku na prvy pohlad...ze je tam nieco viac...ze nejde len o sucit z jej strany alebo nieco podobne....Preco mi dala pocitit toto vsetko a potom ma odhodila ? Vazne som zufaly...nedokazem mysliet na nic ine....viem ze tam vonku su stovky tisic inych zien...ale ja som introvert...nespoznavam ludi na beziacom pase...Ona bola pre mna dokonala, ideal...osudova laska...Toto by som neurobil ani najhorsiemu nepriatelovi...najprv mu dat pocitit ze je milovany a potom...potom mu povedat ze zatial chcem byt len kamarat...chcem si pisat...
Ved ja ho aj chcem...Preto mi nejde do hlavy preco ma chce takto odhodit...nechapem tomu...oralny sex po par dnoch nedavam niekomu koho mam sice velmi rad ale nevidim to s nim ruzovo do buducnosti...Co si mam o tom mysliet ? Bud to ze je zmetena alebo to ze je kurva ?
Ostava ti jedine, vyrovnať sa s tým.. nechce ťa proste kedže si chce len písať.. ty si sa do nej zaľúbil, fajn.. možno ju to aj vylakalo že máš o ňu taký velký záujem, tlačíš na ňu. Zbytočne sa budeš snažiť. Skús nejak odreagovať (vypi si)
a čim ti akože tak strašne ubližila? tym že bola k tebe uprimna a povedala ti že to vidi na kamaratstvo len? mysliš že by bolo lepšie keby ti nepovie vobec nič a proste sa na teba vykašle? ... btw videli ste sa len 3 dni a už vraviš o osudovej laske? a ako tu bolo už spomenute ani od nej nežiadaš vernosť, nehovoriac o tom orale? neviem mne to pride z tvojej strany ako zufalstvo
nie tym ze mi opetovala bozky, pohladenia a to vsetko...toto ja kamaratka nerobim ked su to len kamaratky...alebo ty snad hej ? Bolo by lepsie keby mi povedala rovno tam ze ku mne nic neciti...osudava laska preto ze to tak najprv vyzeralo....ano som zufaly ...zufaly z toho ze ked ti niekto ukazuje ze si milovany a potom ta odhodi s tym ze si chce s tebou len pisat a ty mas na nho cakat tak...nezda sa mi to spravne
No mozno to bude tým sexom. Ked chce niekto naozaj vztah sex tomu nenapomaha. iba vsetko prekrýva no az potom neskor doplnuje. práve preto to nemoze brat veľmi vázne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Jaj niesi baba , (blee)
Chcel by som nadviazat na toto. V kratkosti som sa spoznal s jednou babou uz pred dlhym casom. Dokopy sa pozname 3 dni...
Navstivil som ju na byte...vsetko bolo super...dotyky, bozky, nezne pohlady a potom oralny sex z mojej strany.
Navrhol som jej potom to ze sa budeme stretavat kym to bude mozne...dal som jej zaruky toho ze neziadam od nej vernost...No ona si chce len pisat...a potom o rok (kedze sem pojde studovat) hovori ze uvidi.
Povedala mi ze ma ma velmi rada, ze som vynimocny pre nu ale ze nie je az tak zalubena a nechce mi ublizit. Avsak takto sa nechovate k niekomu koho mate len radi nie ?? Nedavate mu toto vsetko len preto aby ste ho odhodili potom...Rozpravali sme sa o tom a povedala ze potrebuje cas...ze nevie co chce, ze nevie ci pride hned o tyzden lebo jej budem velmi chybat alebo co.
Som zufaly neviem co mam robit. Stale o tom premyslam. Nechcem ju stratit aj ked viem ze mi ublizila velmi...bohvie co budem robit cez ten rok doma...a bohvie co bude robit potom v Ba. Nedokazem najst tu vnutornu pohodu aku som mal predtym....ja som zamilovany....mam ju rad a velmi velmi mi na nej zalezi.
Poradte ako sa vyrovnavate s takymito pocitmi ? Mne sa neda nic robit...nedokazem sa sustredit na nic...ani v praci to nie je bohvieco. Len cakam kym sa objavi online alebo kym mi skonci praca....
Aby som to este viac skonkretizoval....videli sme sa realne len 3 dni ! Myslel som si ze ide o lasku na prvy pohlad...ze je tam nieco viac...ze nejde len o sucit z jej strany alebo nieco podobne....Preco mi dala pocitit toto vsetko a potom ma odhodila ? Vazne som zufaly...nedokazem mysliet na nic ine....viem ze tam vonku su stovky tisic inych zien...ale ja som introvert...nespoznavam ludi na beziacom pase...Ona bola pre mna dokonala, ideal...osudova laska...Toto by som neurobil ani najhorsiemu nepriatelovi...najprv mu dat pocitit ze je milovany a potom...potom mu povedat ze zatial chcem byt len kamarat...chcem si pisat...
kua same pridrbane vztahy riesite , videli ste sa 3 dni ale hlavne ze uz si s nou jebal ...
diagnoza : jebnuti
TOTO mi nejde dokopy so slovami oralny sex po pár dňoch a nežiadanie vernosti
Pri osudovej láske by som predpokladala, že chceš vztah ?