mám depky jak nikdy /nechcem rozoberať z čoho/, vonku je horúco jak v **** a ja už neviem čo robiť. Bola som bicyklovať, na korčuliach, v Tatrách, prečítala som kopec kníh /tie sestrine knihy niesu n
sorry, ale ja mám otravu jedlom, mám depky, lebo sa poriadne neviem najesť (okrem teda čaju a suchárov), vonku je rovnako teplo ako u vás, internet je moja jediná spása, pred dvoma dňami som si vygúglila, že do 24 hodín zomriem a stále nič a ty sa tu rozčuluješ, lebo si bola na korčuliach a v tatrách a neviem ešte kde?
VŠAK CHOĎ NIEKDE S KAMOŠMI A KÚPTE SI LEPŠIE KNIHY!
Bol som na túre, na kupaliskach a vonku, kazdy den idem posediet s kamosmi na pollitra čapovanej kofoly. Chystam sa na tabor, na stanovacky, opekacky, o večeroch pozerám filmy, v noci spim, a plánujem ist na týždeň het s kamosmi so stanom po východnom slovensku ... Prosto celé prazdniny budem mat o objavovani novych miest. Niečo si z toho výber abo čítaj lepšie knihy a po na pohodu (ked tak o nej vsetci trepu)
jj tiez mam taky problem trochen ... kedze brigady nieto tak travim dni doma . kamarati su v robote alebo na brigade . citam knizky , jem (chcem pribrat ) zabavam sa filmami a serialmi . a momentalne sa ucim veci na ktore som nemal pocas semestra cas a desne ma zaujimali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja cez den spim/som na nete, vecer/v noci ideme von
a stvrtok rano ma mozes prist cakat na stanicu
VŠAK CHOĎ NIEKDE S KAMOŠMI A KÚPTE SI LEPŠIE KNIHY!