Bola som na dovolenke v Chorvátsku, na dovolenka na Donovaloch. Momentálne robím pomocnú animátorku v jednom dennom detskom tábore.
Druhý augustový týždeň idem na prázdniny ku starkinej sestre.
Tretí augustový týždeň idem na týždeň ku krstnej mame.
No a dovtedy budem chodiť do kina, na plaváreň, do prírody alebo s kamošmi von.
Tak sa nenuď, šup, šup, niekde s kamarátmi :letim:
Este nikde .. Planujeme, no uvidim co s toho bude.. Tieto prazdniny dost vela spim, ale to asi bude tym, ze ponocujem .. Inac sa snazim zdokonalit svoju chabu francuzstinu
bola som na dovolenke v Španielsku, teraz sa chystám do Prahy a do Viedne na týždeň.
V auguste plánujem ísť na kurz angličtiny a pracovať u ocka.
No a momentálne sa len tak váľam a pozerám seriály ^^
Mne je také vtipné keď sa spomínajú prázdniny čo tak sa spýtať čo robíme cez leto ? lebo ako pracujúci sa nemôžu vyjadriť
Aaaale cez leto všetko možné od párty na byte/dome, uličný život, bary, chaty, stanovačky, kupania, garden party, výlety, cestovanie, rozne športy a tak
Noo po mature som chodil po Slovensku vlakom, bol som zatiaľ na dvoch festivaloch a dnes v noci odchádzam do Turecka na dovolenku. Po dovolenke sa zúčastním už po niekolký rok archeologického výskumu (samozrejme za plat ), potom idem na Grape a určite ešte na nejaký iný festival, prípadne neďaleké koncert v kluboch.
pondelok - piatok som v brne, pracujem pracujem pracujem - v piatok rovno z roboty na slovensko - cely vikend mam jazdy - potom zase do brna pracovat a taakto dokola. :/
pracujem, pracujem, pracujem a ked nepracujem, tak ideme na plaz alebo do londyna a hlavne sa lubim s mojim muzom, s ktorym som nonstop a chcela by som byt este viac ako nonstop keby sa dalo. a ked dorobime, pojdeme na taku luxusnu dovolenku, ze neviem ci to aj psychicky unesem
Pracujem. A premanentne som nasraty, lebo ta moja jebnuta "kolegyna" je neschopna, nic nevie spravit, vsetku robotu robim ja, spravim za tyzden asi tolko, co ona za dva mesiace, vsetko vybavujem a uz sa nemozem dockat dna, kedy mi skonci vypovedna doba, aby som konecne isiel dopice, lebo tolko volna, co si ona vzala, som ja nemal za tie roky, co tam pracujem a z prazdnin budem mat holy kokot! A kvoli tomu ma dokaze nasrat aj uplna banalita, co mi pripomina, ze ma kompletne vytocilo to tvoje "ako uz z nazvu vyplyva"! Dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Druhý augustový týždeň idem na prázdniny ku starkinej sestre.
Tretí augustový týždeň idem na týždeň ku krstnej mame.
No a dovtedy budem chodiť do kina, na plaváreň, do prírody alebo s kamošmi von.
Tak sa nenuď, šup, šup, niekde s kamarátmi :letim:
V auguste plánujem ísť na kurz angličtiny a pracovať u ocka.
No a momentálne sa len tak váľam a pozerám seriály ^^
Aaaale cez leto všetko možné od párty na byte/dome, uličný život, bary, chaty, stanovačky, kupania, garden party, výlety, cestovanie, rozne športy a tak
vikend volno [kupkanie,grill,kktiny]
rob čo ťa baví, keď sa nudíš alebo proste choď von
síce zrovna zajtra mám voľno. ale inak robím a nikam na dovču sa nechystám. dokonca aj LiR-ko úplne padlo... oh :/