Bude ta trtkat 1000 jelenov do riti na veky vekov ak nebudes pocas zivota zrat hostie, klanat sa stolarovi, riadit sa 10timi pridrbanymi prikazmi, velebit vymysleneho pana v toge s dlhou bradou...
Napriek tomu že depku už asi 5 rokov nemávam a teda po pravde netuším ako sa to dá riešiť, keď som chvíľkovo naštvaný, určite radšej udriem do dverí výťahu (ak mi ho práve niekto zobral pred nosom), alebo doma do dverí, prípadne do niečoho kopnem. Ale určite nie päsťou do steny! Spolužiak jeden takýto súboj prehral a mal obviazané zápästie na paár mesiacov...
ked mam depku ja, vacsinou jej podlahnem a lezim na posteli, sluchatka v usiach, ale to uz je taka poriadna depka, inak ju normalne prezijem, ona prejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
btw kup si boxerske vreco
Preklad pre nevzdelanych, nekulturnych analfabetov, ktory nevedia najpouzivanejsi jazyk na svete (po cinstine):
Ked som smutny, prestanem byt smutny a zacnem byt uzasny miest toho...
@1 vrece dobra vec len mam iba 80kg vrece treba aspon nejake 160 XD lebo ti to musy nekdo držat ked ceš boxovať leta hor dole jak šalene
a ked mam depku hold si ju vychutnam