..ako napriklad v americkych filmoch zvyknu dievčata vždy do seba džgať zmrzlinu,alebo idu nakupovať do butikov.alebo niektorim ludom "pomaha" alkohol alebo drogy
snazim sa to nejako rozptylit.............najskor si pustim smutnu hudbu a potom nejaku veselu...........pomaha aj prechadzka po prirode bo milujem lesy......urcite nie cigarety a drogy....pootm by som bola len viac mimo....
Záleží na tom s čoho je tá depka ... Cez prázdniny som mala problémy zo seba poškodzovaním
Ale vyriešilo sa to , našťastie ...
Odvtedy depky riešim tak že najprv pustím svôj vnútorný blabot , čo je ako keby som sa rozprávala z niekym no rozprávam sa v sebe zo sebou čo sa deje a všetko si prejdem a tak to lahšie vyriešim , potom sa snažím čo najviac plakať ( to fakt pomáha ak sa vyplačeme , zníži tú bolesť ktor spôsobuje depka , ted mne hej ) pustím si mp4 a počúvam tie najveselšie songy aké v nej mám a snažím sa nemyslieť na tú vec čo spôsobuje depka . Ak pustím svôj blabot každý deň a snažím sa robiť veci pri ktoríh zabúdam na všetko tak depka prejde rýchlo Ale ja proti nej bojujem vždy sama Pretože nikto lepšie nevie než ja , že čo vtedy potrebujem
posledné dva týždne mi veľmi pomohlo intenzívne požívanie omamných látok a ranné vyplakávanie, dnes mi pomohlo, že som si konečne vyupratovala izbu, nakúpila jedlo, ktoré chutí mne a nie našim a zajtra niekoho donútim, nech mi dofarbí vlasy. a v piatok už máme akciu a v sobotu nekultúra a fialky.
Ked som nastvany cvicim behavam alebo vezmem sekeru a nieco ruzmlatim. S depkou je to tazsie, ta je zacyklena. Jedine co mi prinej pomaha je dosat sa do hladiny alfa. Cize but sa z nej vyspat, pripadne na chvilu vypnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Najlepšie sa pri depresii počúva toto
a hej tiez je tu ta moznost ze pozerem vsetko co nezozere mna..
myslím že toto je podobné tejto téme.
Veľa vecí alebo vôbec nič záleži na tom aké stavy ma chytia
- upratujem, pekne povysávam, utriem prach... upokojuje ma to
- rozprávam sa s kocúrom
- pozerám si na nete oblečenie ale len pozerám, nakupovať by bol pre mňa - študenta pekne blbý nápad
@albertwesker Ako sa má Alice? už konečne poslúcha?
Ale vyriešilo sa to , našťastie ...
Odvtedy depky riešim tak že najprv pustím svôj vnútorný blabot , čo je ako keby som sa rozprávala z niekym no rozprávam sa v sebe zo sebou čo sa deje a všetko si prejdem a tak to lahšie vyriešim , potom sa snažím čo najviac plakať ( to fakt pomáha ak sa vyplačeme , zníži tú bolesť ktor spôsobuje depka , ted mne hej ) pustím si mp4 a počúvam tie najveselšie songy aké v nej mám a snažím sa nemyslieť na tú vec čo spôsobuje depka . Ak pustím svôj blabot každý deň a snažím sa robiť veci pri ktoríh zabúdam na všetko tak depka prejde rýchlo Ale ja proti nej bojujem vždy sama Pretože nikto lepšie nevie než ja , že čo vtedy potrebujem
chlastam alebo ani nevyjdem von
snazim sa zamestnan nejakymi picovinami
nevypravam alebo sa snazim pralit az prilis stastne. to pomaha najviac.