podla toho co za depku to je..lebo niekedy mam taku depku ze by som len vkuse spala a nie som schopna rano vstat a ist do reality..a potom mavam taku depku ze naopak spavat nemozem a vtedy robim vsetko mozne len aby som na to nemyslela a snazim sa to vyuzit na nejaku plnohodnotnu cinnost...
mala som problém vybrať, keďže keď depkárim, tak buď píšem básničky po anglicky, počúvam pomalé balady, a keď je najhoršie, tak sa vyrevem a potom spím
Píšem, kreslím, rozprávam sa, počúvam, vnímam a potom vlastne zistím, že nemám depku len sa mnou prehnal krátkodobý stav smutnej nálady z niečoho, čo za depku ani nestojí.
A nie len basne. Proste pisem vsetko, co si myslim a co ma napadne, potichu sa rozpravam s gitarou, oknom a so psom a tak . Potom sa na tom smejem, ked si uvedomim, aka som, ked som v depke. V podstate to neignorujem, ale normalne prijimam. Proste pockam, kym to prejde a dovtedy robim, co citim, ze chcem robit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak by ma vážne zaujímalo kolko ludí tu ,má naozaj DEPRESIU.. , alebo len lahku melancholiu a zlu náladu..