Ja si tiež stale zapnem hudbu, šmarim sluchátka do uší a vtedy nech vrieska každý kolko chce.. ...a pokiaľ ma nenaštve niekto..ale niečo...tak sa radšej idem prejsť.....alebo sa začnem hrať s mojou mačkou ...niekde som počula že mačky vraj odoberajú od človeka zlú energiu a celkom to aj funguje
nasrany zalezi od situacie ale ja mam v pitchi nnesom nasrany ....ale ked ma neikto nasere buchnem si do dveri do steny alebo do dacoho pevneho a ukluádnim sa hned po prvej rane
keď mám pri ruke ceruzky tak ich lámem alebo kričím, trhám niečo, hryziem papuču, zapálim si, idem k vode, dám si vodku s džúsom to mi pomáha asi najviac
nooo... sem-tam sa vykričím na dotyčného človeka, ktorý ma tak vynervoval, a keď nie je nablízku, tak si to asi odnesie najbližší okoloidúci ale nie, nevinných sa snažím do toho nezaťahovať ... alebo trieskam so všetkým naokolo... alebo sa od nervov poriadne vyrevem
napokraji z nervami som väčšinou doma a robim to že idem spať...vtedy ammpokoj, nikto na mna netlačí a mám proste svatý pokoj....lenže väčšinou ma nenechajú spať tak sa spakujem k babke idem tam spať a oan si ma čičíka a zásobí všeliakymi dobrotami aspoň niečo....a ak mám nervy tak žiasto dám nejaký zvresk ale jelen v ruji....a ešte soms trašne agresívna, protivná a nepríjemná a uziapaná
Pre mňa je super liek čokoláda alebo nejaká iná sladkosť vždy to pomože...ale pomože aj Keď tomu čo ma nasral pekne od srdca poviem čo si o ňom myslím...ehm čo na srdci to na jazyku alebo úprimnosť nadovšetko
ked som bol raz na kraji s nervami, tieto prazdniny, bolo to hrozne, bol to zaciatok prazdnin, ani som nevedel, co sa deje, sam som bol doma, von som nesiel, kopec zmrzliny som zozral, riadne som sa vonku v bazene vykupal...na par dni vypol pc a bolo dobre potom ani neviem co sa dialo
Pustím hudbu na plné pecky a poriadne zarevem ...to pomáha...alebo sa odreagujem tak že tančím ...ale mala som sto chutí íst do lesa a nekde tak skočit do kanála
ja ked mam us brutalne nervy tak sa pri tom dokonca aj smejem...to ako to vybijem zo seba zavisi od toho, ci ma vytocil niekto alebo nieco...lebo ked niekto tak potom jedna leti....
ja som robila taketo iste forum...ked som bola na pokraji s nervami a mala som vsetkeho pokrk a vsetci pisala, ze hudba hudba, aj to som skusala, ale mne najviac pomohli dve veci, prva bol jeden kamarat, ktory ma brutalne rozveselil a druha bola to, ze som bola vonka a zacala som behat a ono to bolo super, a tak som stale pridavala a pridavala..a šprint jak hovado, ale potom som sa ty kks citila uplne akoby to zo mna odpadlo, sak pri sportovani sa uvolnuju endorfiny, hormony stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov