normálne... krv z mojej pravej polovičky preteká do mojej ľavej polovičky a naopak a myslím, že zásluhu na tom má tá ľavá polovička, lebo tam mám srdce, ktoré tú krv pumpuje
hrozne sa mi páči jeden chalan a keď sme osamote, zrazu neviem, čo mám robiť tak stále len rozprávam nezmysli ...a potrebujem poradiť, čo by napr. očakával a čím by som ho zaujala natoľko, že by sa z nás stal pár...
@amy466 - a? Ja mám rád keď dievča veľa rozpráva - aj keď sú to nezmysli ja ju rá vypočujem Ale no - ak ho chceš zaujať tak zredukuj rozprávanie o líčení a o manikúre a o šatách na minimum a radšej rozprávaj o bežnom živote nie len o ženských veciach
študujeme software počitača, upravujeme fotky, chňapeme sa, tancujeme, vyspevujeme, vyhrávame, kreslime karikatury profesorov a inych debilov, niekedy je fajn mat partnerku z rovnakymi zaujmami niekedy,...
@pawlo ty de si sa skryval cely kysak? xD ze moje trapne reci museli pcuvat ti chudacikovia, ktorych to nebavilo? xD
@amy466 ten pocit poznam... sama nevem co s tym xP...ves skus sa uvonit... byt sama sebou.. a ak vam to nahodou nebude klapat.. a nebudete mat stale o com kecat.. tak to neni chyba len v tebe.. aj na poriadnu konverzaciu treba dvoch.. a nie len ze ty budes rozpravat xP
Ale nie, ked si uz s nim tak si musite rozumiet, nie? No tťak sa rozpravajte o niecom, co zaujima oboch. Co ja viem, hoc aj o prazdninach, pocasi, skole, k*tinach... Len nech vas to bavi. Inak to zmysel nema
ja som tiež taká, že rozprávam samé nezmysly ale nieže samé, ono to záleží, ja delím chalanov, ktorým sa páčim na dve kategórie - na tých, ktorí ma obdivujú - a tí ma takisto len počúvajú a potom na tých, ktorí našli vo mne vyrovnanú partnerku - a s tými mávam normálny rozhovor. ale beriem to tak, že chlap si má zbaliť mňa
no ale proste pokiaľ s daným chalanom ešte nechodím, tak sa snažím byť hlavne prirodzená a proste ak ho zaujmem, on mi to isto nejakým spôsobom naznačí a potom to už ide samé... pokiaľ s ním chodím, aj tak veľa času trávime rozhovormi poprípade inými vecami
ale ako radu - skús sa ho viac dotýkať, uvidíš sama, čo to spraví... keď toľko rozprávaš, môžeš kľudne robiť "názorné príklady" na ňom, tým sa dostaneš bližšie k nemu
No keďže sme sa spoznali v práci tak preberáme prácu, ale radi sa rozprávame napr. o knihách, hudbe.....a myslím , že spoločnou vášňou vo voľnom čase je chodenie po tráve bosými nohami...sme obaja trošku zvláštny..
@hnisavica Karol ma Kryzatenu :p a ten uz zahynul, preto ho uz necakame. no oan si nasla noveho, pobehlica jedna hrabava, - Braňa. Archibald pride vtedy ked aj Zelmira. nenecha si ujst jedinecnu prilezitost pozdravit ju. ved Hortenzie ma uz plne zuby, o Gertrude a Santamarii nehovoriac.
hm, vždy to skončí pri tom istom, ale predtým pozeráme filmy, pozeráme seriály, rozprávame sa, hráme PC hry (worms, heroes, rybičky bijeme sa, varíme, opekáme, vymýšľame somariny, hádame sa, hryzieme sa, čo príde no
ale mám jednu kamošku.. a ona s chalanom sú katolíci.. čiže.. no a obaja chodia na výšku.. ked sú spolu, tak sa učia.. ako vážne.. ja som tomu nechápala, ale je to tak.. pre mňa osobne nepochopiteľné, šak to sa učiť nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
(neodpustila som si ten komentár
Ale fakt ľudia, hovoriť svojim partnerom polovička, no mne to príde zvrátené a zaváňa to patológiou :s
@amy466 ten pocit poznam... sama nevem co s tym xP...ves skus sa uvonit... byt sama sebou.. a ak vam to nahodou nebude klapat.. a nebudete mat stale o com kecat.. tak to neni chyba len v tebe.. aj na poriadnu konverzaciu treba dvoch.. a nie len ze ty budes rozpravat xP
Ale nie, ked si uz s nim tak si musite rozumiet, nie? No tťak sa rozpravajte o niecom, co zaujima oboch. Co ja viem, hoc aj o prazdninach, pocasi, skole, k*tinach... Len nech vas to bavi. Inak to zmysel nema
no ale proste pokiaľ s daným chalanom ešte nechodím, tak sa snažím byť hlavne prirodzená a proste ak ho zaujmem, on mi to isto nejakým spôsobom naznačí a potom to už ide samé... pokiaľ s ním chodím, aj tak veľa času trávime rozhovormi poprípade inými vecami
ale ako radu - skús sa ho viac dotýkať, uvidíš sama, čo to spraví... keď toľko rozprávaš, môžeš kľudne robiť "názorné príklady" na ňom, tým sa dostaneš bližšie k nemu
Ak sme u neho doma ( u mňa doma je vyskytovať sa s ním nebezpečné) :
- on sa hrá, zatiaľ čo mu z lásky spravím večeru, ak je hladný
- on sa hrá, prípadne niečo robí, zatiaľ čo mu z lásky upracem
- hram sa so psom, zatiaľ čo on je/dojedá prípadne ešte má nejakú činnosť
Ak sme spolu v jednej izbe :
- pri hudbe! robíme somariny. buď ma trýznivo šteklí, hádže na postel (čo mám rada. chytí ma ruky a šup dolu)
- mojkáme sa a hovoríme si,ako veľmi sa ľúbime
- hráme sa. naposledy sme hrali skovávačku...
- robíme ehm, veľmi diskrétne veci
- prípadne sa hádame, ja som urazená, on je urazený
- rozprávame sa samozrejme...dlho a veľa
keď sme spolu vonka tak :
- chodíme
- rozprávame sa
- srandičky atď ...
- mno a tak
Ale vonku sme spolu len my dvaja veľmi zriedkavo
ale mám jednu kamošku.. a ona s chalanom sú katolíci.. čiže.. no a obaja chodia na výšku.. ked sú spolu, tak sa učia.. ako vážne.. ja som tomu nechápala, ale je to tak.. pre mňa osobne nepochopiteľné, šak to sa učiť nedá