ach jaj, to je otázka...ešte som síce nikdy nebola až tak straaašne zamilovaná, ale viem jedno...trápením nič nevyriešiš, tak zavolaj kamarátov a choďte na pivko...alebo v tvojom prípade skôr na Kofolu...tam na to ľahšie zabudneš než doma
tak pochybne zamilovana do nespravnej osoby som bola uz moc krat ale to vzdy slo len o nieco povrchne a raz dva ma to preslo kesd osm si zistoila ze to za to nestoji
teraz ej to horsie, kvoli jednemu sa dokazem hodne trapit a uz sakramentsky dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ti jebe neviem O.o
Ešte som nikoho nemiloval a ešte nikdy nikto nemiloval mňa takže tak
inak mam dosť piči,ako @2
pokusila by som sa cez neho dostat.nie je prvy ani posledny. kazdy predsa vie,ze nemozes niekomu prikazat-miluj ma! je to nemozne a neludske.
tak pochybne zamilovana do nespravnej osoby som bola uz moc krat ale to vzdy slo len o nieco povrchne a raz dva ma to preslo kesd osm si zistoila ze to za to nestoji
teraz ej to horsie, kvoli jednemu sa dokazem hodne trapit a uz sakramentsky dlho
...a neviem co s tym...