ahojte ludia dnes idem von s bívalim chalanom,,uz ma nelubi ale vraj sa mu staler rovnako pacim,,,je kumne aj velmi milý prosim vas ako si ho mam udobrit,,ako si ho mam ziskat,??PODLA KAMOSIEK MAAL BY SM SKUSIT DAT MU AJ PUSU ALE TAK NWM ... pls poradte m
@sandy114 presne tak! ešte by som dodal, že vo veľa prípadoch ak ti radia kamošky, tak to stojí za to tie rady(to sa môžeš ísť rovno poradiť s ľuďmi ktorých neznášaš.).
@lelinka666 ďalej skôr počúvni radu od: @darkkizz má pravdu! Je to len chlap, ktorý využije tvoju slabosť vo svoj prospech. Inak nepoznáš to príslovie:"dvakrát do jednej rieky nevstúpiš" tak sa toho drž. Ďalej ťažko ti radiť, máš iba 15rokov(podľa mňa aj tak neposlúchneš a spravíš po svojom) a život ťa aj tak naučí, na všetko je treba čas.
@10 "Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš" ale znamená, že hoci do tej rieky vstúpiš druhýkrát, už to nie je tá istá rieka, ako predtým, pretože ubehlo veľa času a vody v nej, zmenila sa a teraz je iná.
Neznamená to, že do nej "nesmieš" vstúpiť dvakrát.
@sanduleak v podstate máš pravdu, možno v jej prípade sa dotyčný zmenil ak bol v jej vekovom rozhraní. Lebo vekom "poniektorí" ľudia naberú aj rozumu/skúsenosti, ale netreba zabúdať aj nato, že ľudia sa viac-menej nemenia. Skôr sa pretvarujú, ako menia(lenže pretvárka im dlho nevydrží). To je ako to príslovie: "Ohýbaj ma mamko, pokiaľ som ja Janko ......", to platí aj v živote, človek sa dá meniť v dectve a v čase dospievania, v dospelosti sa určite nezmení a ani nikto ho už nezmení.
chod tam a skus o co mu ozaj ide ak o daku hovadinu povedz mu co si o nom maslis a odit a ked ne ze ce s tebou zase chodit a myslis ze by to mohlo vist ta ho kus ponatahuj aby si zistila ci neklame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked mu chces dať pusu..daj....či to pomôže...ktovie...
prečo ste ľudia takí.. hm..
ech..
@lelinka666 ďalej skôr počúvni radu od: @darkkizz má pravdu! Je to len chlap, ktorý využije tvoju slabosť vo svoj prospech. Inak nepoznáš to príslovie:"dvakrát do jednej rieky nevstúpiš" tak sa toho drž. Ďalej ťažko ti radiť, máš iba 15rokov(podľa mňa aj tak neposlúchneš a spravíš po svojom) a život ťa aj tak naučí, na všetko je treba čas.
Neznamená to, že do nej "nesmieš" vstúpiť dvakrát.
posli ho do haja
alebo jak bolo zmienene 2 krat do tej istej rieky nevstupis
alebo ze mu das tu pusu co tym stratis? maximalne ziskas