Tak keby ona dala facku jemu, bolo by úplne v poriadku, že dal facku aj on jej. Vôbec sa mi nezdá nefér, že on je silnejší a blá blá kecy, prosto keď je krava, nevie sa slušne správať a uchyľuje sa k fyzickému násiliu, nech nečaká, že to bude beztrestné, len zato, že je žena. Neviem, ale zdá sa mi, že kopec žien takto využíva tento nezmyselný stereotyp, že ženu ani kvetinou neudrieš (aj keď sa správa jak sprostá hysterická piča).
@hajzelbaba no ten druhy odstavec preto aby sa tu dakto nerozdrapoval o nasili v moslimskych statoch samozrejme to odsudzujem atd atd atd ale tom som uz milionkrat pisal, temu natom som mal zalozenu na 2krat, lebo prvykrat bola zmazana do 10minut... takze preto sa k tomu uz nevyjadrujem
@eirea no to hej, natom nieco bude... ale to su uz take specialne pripady no, vtedy by som tiez velmi neodsudzoval toho dotyčného
Hovorí sa,zbiť ženu je ako pohnojiť záhradu. Alebo, žena má každé ráno dostať dve facky aj keď nevie prečo. Muž to vie určite. Dolámal by som ruku každému kto udrie ženu a robia to len úbožiaci vychovávaní v tom že žena je len slúžka do ktorej sa,, pán tvorstva ,,občas vysype.
podľa mňa to je úbohé.. mne sa tak raz bývalý vyhrážal, že ma dojde doslova udrbať aj s kamarátmi... ako.. nemohla som z neho.. podľa mňa to bola nenormálna úbohosť.. už len to, žeby došiel s "kamarátmi" a to že som dievča... no chuj.. čo vám budem hovoriť...
@tomco721 on mi to potom povedal, ale keď som mu povedala, že to sa zas len niekto potreboval na nás vybúriť tak sa mi ospravedlňoval...čo ti poviem..všetko čo sa jeho týkalo ma vždy ničilo ale teraz už to neriešim
no ja som osobne dostala po hube len za to, že mi bývalý začal nadávať na mojich kamošov a keď som mu povedala, že neviem čo ich rieši, keď ich ani len nepozná... len za to som dostala po hube a inak pripomínam že mi rozbil peru jak mi dal po hube...
Je rozdiel, ked da niekto malu facku/po riti, je rozdiel ked je velka hadka a zena udrie, muz jej vylepi, ked je ozaj dovod...a aj ked by som to neurobil, da sa to este ako tak pochopit...a je rozdiel ak zakomplexovani Ssyni mlatia zeny.
no...mne stačilo keď ma zbil jeden kamoš... akože v pohode...bez dôvodu...nič som mu nespravila... a on len tak odrazu začne po mne húkať..päsťou do brucha.... ešte si kopne... ale však v pohode...
mne stačilo ked mi byvali spoluziak kdal facku a dvôvod bol asi taký že som stúpla na sneh kde on robil daku pixovinu.. myslím tak že chodil a napr. jak ja ze srdiecko si tak spravim.. a za to facka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@eirea no to hej, natom nieco bude... ale to su uz take specialne pripady no, vtedy by som tiez velmi neodsudzoval toho dotyčného
@natashatko ta co sa stalo?
@antifunebracka mam par linkov kde vyslovene hovoria o tom ich zakone, napis spravu tam ti dam (aby to tu nebolo 100krat vsade)
@jardob aku si mal reláciu?
dzifku ani kvetinou neudries
..kvak..
ja som vravel o surovej facke popripade niecom horsom ...
@jardob no daco sa mi marí, objasni mi pamäť
@kissmeplease este ze tak
no je to smutne no ...