ludiaaa...mam probleem...chodiim s jednym chalanom...naozaj ho luubim,len mi obcas leze na nervy...sme spolu uz 5 tyyzdnov a on v poslednej dobe staaale hovori o sexe...lenze po 5 tyyzdnoch sa s nim necem vyspat...lenze on to nepochopii...vkuse o tom baas
och no to mas dost zle... myslis si ze ta ma aj on naozaj rad? lebo chalani su svine (nic v zlom ) a su schopny ta vyuzit len koli sexu.. je to sice otrepana fraza ale ked ta ma rad tak ta do nicoho nebude nutit.. a ked nie tak mu daj kosom a pockaj si na niekoho lepsieho kto bude na teba brat ohlad a lubit ta bez toho aby od teba nieco cakal vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hmmm dohovor? hadka? obycajne porozpravanie sa, ze to nechces?
alebo co vlastne chces pocut?
no ja osobne by som ho poslala do riti...
Prepáč, je to len môj názor.
Ako sorry, ale mohla by som sa na takého zvysoka vysrať
Čo sa jeho týka, nech si spraví uzlík na pipíkovi alebo nech použije ruku, ale nech ťa nenúti do toho, čo nechceš
ale nie mno..sa s nim rozidt,bo potom to nema byt o com..bo ked sa s nim vyjebes tak ta opusti..stavim sa o 10€
strc mu do ruky tvoju fotku a vykopni ho na WC
popripade ho kopni medzi nohy
a povedz mu nech sa schladi