strašne sa mi páči jeden chalan chodíme spolu von...niekedy aj dvaja...píšeme si cez net...ale ja stále nevem, či sa mu páčim aj ja...alebo ako mu mám nápadnejšie naznačiť, že by som ho chcela?
A rada pre teba-skús mu to nejako naznačiť, napr. choďte s partiou do kina a sadni si vedľa neho, počas predstavenia si opatrne polož ruku na operadlo(ja viem,ja silná romantička XD) čo ty vieš možno sa aj on bojí...
No ja byt tebou tak mu to asi poviem ja viem je možne že ta odmietne ale tak je lepšie aby to vedel skor než bude neskoro napriklad že si bude mysliet že nemaš zaujem a začne si s niekym inym
@3 nechci at moyo nechci ti vravím..a co sa tohto týka tiež mám taký problém obidvaja sme si sympatický aj sme si to dali nejak najavo no stále sa nevieme dať dokopy :p musím spraviť ZASE prvý krok ja :/ skús mu to povedať otvorene síce viem že to nie je ľahké
@30@drejka Ale nejaký povrch máš... Nie si éterická bytosť, že? Toto radšej nechám bez komentátora ( Minule sme viedli a nemalo to žiadne následky. Máš strach? )
mám strašne rád, jedlo, hlavne polievky, ale pokazila sa nám mikrovlná rúra, som strašne zúfalý a neviem ako to napraviť, nemáme ani sporák, kde by som si polievku zohrial, nemáte nejaký nápad alebo číslo na kvalitný servis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
naozaj!
A rada pre teba-skús mu to nejako naznačiť, napr. choďte s partiou do kina a sadni si vedľa neho, počas predstavenia si opatrne polož ruku na operadlo(ja viem,ja silná romantička XD) čo ty vieš možno sa aj on bojí...
Áno, @julka994 , ono to naozaj funguje
Počuj, nepresunieme sa na pokec?
Nevidela? OK, tak ju napíšem ešte raz
Neberieš moje slová vážne!
Nie... ale o to tu teraz nejde
jj, prišiel som, uvidel som...