Ahojte, čo s otravnou kolegyňou, ktorá sa ma na všetko vypytuje, vkuse je zvedavá, vtiera sa mi a šéf ju potom chváli aká je šikovná, keď jej ostatní radia... Už ste také zažili? Ako na ňu reagovať? Nebaví ma jej robiť IT kurzy a zdržuje ma v práci.
To poznam. Narovinu jej povedat ze nech za tebou nelozi jak pes, ak nieco potrebuje nech si to zisti z inych zdrojov a ze mas rada pracu v pokoji a jej pritomnost ta znervoznuje.
Sice mne uz sa nestava zeby mna niekto otravoval, naucila som sa spravit taky "go-fuck-yourself" pohlad ze kazdy hned ujde
Dobré nápady tu odzneli. Musím skúsiť, už ma to nebaví denne počúvať: Komu voláš? Čo robíš? Čo ideš s ním riešiť? Prečo si ešte tu? Za kým si bola? Kam ideš? Ako si riešila to či ono? Ako ploštica... a to nie je ani moja šéfka a do práce nastúpila po mne, tak asi preto to zobrala ako možnosť sa tam všeličo naučiť. Ale šéfa necháva tak, a tak má on z nej super pocit, že aká je to chytrá baba, ako sa medzi nás dostala, ako všeličo vie a na šéfa tým urobila dojem aká je progresívna.
@anjelik263 zalezi od toho na co sa ta vypituje...pokial na sukromne veci, tak jej normalne povedz co si myslis..ak ti to vadi povedz to...ach to nepochopi neries dalej...je zbytocne sa zaoberat blbcami..ak je to ohladom prace, tak netusim na co sa stazujes...
@Chirurg Inak, máš pravdu, uvedomila som si pri nej, že niekedy stačí tak malo, aby človek povedal veci na rovinu. Len ja sa občas bojím, že to oznámim moc drsne a tomu druhému uškodím (napr. psychicky). Žiaľ zažila som. Odvtedy vždy váham, ako k tomu pristúpiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sice mne uz sa nestava zeby mna niekto otravoval, naucila som sa spravit taky "go-fuck-yourself" pohlad ze kazdy hned ujde
nevies sa ozvat a povedat jej, "a co je ta do toho?"