neprišla som tu nikomu znepríjemňovať večer a dobrú náladičku, ale už som vytočená! Bývam na internáte, kde bývame v bunkách v dvoch izbách, ktoré sú nad sebou. Ja som v tej hornej - podkrovnej. V mojej bunke nikto okrem mňa teraz nie je už
moze mat problem zo zrazanlivostou niekto tam nemusi to byt nic vazne. pripadne kulturisti casto maju zlatu zilu aj s krvou pokial beru rozne veci ako napriklad na zrychlenie prudu krvi a zvacsenie zil. pripadne ine zdravotne problemy.
@zdenulkabambulka hemoroidy su rozne, bud len ako poviem to tak polopate konecnik je vytiahnuty trosku von co byva castejsie a potom len popraskane zili okolo a nasledne tecie krv lebo su uz popraskane a na hojenie ran treba aj 3-4dni. to byva casto aj kvoli tomu ked clovek pije malo tekutin alebo prilis vela
to skor ked budes jest denne maso a mlieko budes mat vacsiu pravdepodobnost na rakovinu ako kvoli tomuto ked to je velmi vazne tak sa robi chirurgicky zakrok, ale staci obycajny nechtikovy gel za par korun a to mas lepsie ako rozne drahe maste a podobne veci
som jedina co som nepochopila?? zavieras veko aby ti odpady nesli do izby, tj. sa bojis ze hovno sa nesplachne, vyskoci z hajzlu a udusi ta v spanku?? sorry ale fakt som to nepochopila
@bangbangboom Nie. To bola poznámka, že som na hygienu vo WC citlivá. Veko by sa malo zaklápať zakaždým, jednak kvôli smradu, jednak kvôli škodlivým látkam, ktoré môžu prerážať zo žumpy...
@zdenulkabambulka neviem kde zijes ale ja mozem mat veko odklopene a ziadny smrad sa po okoli nesiri...to moze tvrdit len niekto kto nesplachuje..a wtf zo zumpy? Ty mas na intraku zumpu? O____o pretoze z kanalizacie ti prerazat moc nema co a zumpy su pokial viem uz len na nejakych dedinach
Je to grc, dnes som si išla pre pytel na školské záchody(bol shovaný v diere v strope) a musela som stúpiť na hajzlové veko, pod ktorým boli samé exkrementy, skoro ma vykrútilo. Ináč tiež je celkom delikatesa nachádzať vonku po zemi použité tampóny alebo vložky
@bangbangboom Všade bola všetko videla lezieš mi na nervy. Ja si tu nevymýšľam. Prac sa odtiaľto a nezapájaj sa, keď mieniš prísť s agresívnou povahou a ešte horšou náladou.
@zdenulkabambulka kde som pisala ze som vsade bola a vsetko videla? sa ukludni dpc, hysterka... okrem toho som nikde nespochybnila ze by si nevravela pravdu alebo co, len mi to prislo zaujimave a btw neutocila som na teba ani nic tak neviem odkial beries ze som agresivna a mam zlu naladu.. mam sa fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov