Predstavte si ze mate najlepsiu kamaratku... ktoru 5 rokov lubite... ona o tom vie, lenze vas ma "iba" rada... samozrejme ze vam z toho zacina uz drbat (pardon za vyraz) na hlavu, kedze ju mate tak rad ale mozete byt "iba" kamarat... (najhorsie stavy su k
Chapem že chce s tebou byť kamarátka ale zas ak ste fakt dobrý kamaráti tak by to mohol byť ešte lepší vzťah rozumieš... (ale tak mam 16 no čiže možno mam len blbe predstavy že z priateľstva môže byť dobrý vzťah)
s ludmi, pre ktorych mame slabost (ale nie je to s nimi realne), sa treba stretavat co najmenej. radsej prist o naj kamosku ako prist o rozum.. verim ti, ze je to tazke. ale ked toho cloveka nestretavas, nevidis, tak ti zide z mysle. i ked pri opatovnom stretnuti po case, budes opat tam, kde si bol, mozno este hlbsie.
@magick55 co si predstavujes pod tym "urobil nieco pre ten vztah"... ved je to moja naj kamoska... ved som sa s nou bavil, balil , pomahal, cokolvek co bolo treba... co som jej mal doniest mesacny kamen?
@tomias lebo som vraj super, fajn, atd... len tam nie je laska... tej nerozkazes...
Aj tak, obaja ... co z toho mi pomoze, aby som ju dokazal brat ako kamaratku? A najst niekoho lepsieho... hladam hladam... no nenachadzam
Vydiskutuj si to s ňou narovinu, čo ty vieš čo ona môže cítiť v skutočnosti... A ak ťa nebude chcieť, tak navrhni či môžete ostať naďalej kamarátmi a ak nie, tak nie je o čom, kamarátok budeš mať ešte veľa, určite aj také čo budú tiež NO.1....Viem, že sa to ľahko hovorí, ale aspoň z teba opadne kameň a budeš vedieť na čom ste, nebudeš sa zaťažova´t takými vecami... Možno ťa to potom chvíľu potrápi, ale o pár rokov ani nebudeš vedieť že niečo také sa stalo... Poprípade sa vezmete a budeš na to spomínať s úsmevom
@atropabelladona presne ako vravis... bolo obdobie kedy som ju dlhsi cas nevidel a uz som bol v pohode... potom stacilo, ze mi raz napisala, ze sme sa dlho nevideli... este som nemal ani spravu docitanu uz som bol zase v tom ... lenze navzdy o nu prist... to je dost nadlho
@spiralfaust mam rovnaky nazor ze z priatelstva moze vzniknut krasny vztah... a ci mi povedala preco ma nechce? Ked nemala nikoho, tak preto, lebo ma nelubi... mat niekoho velmi rad a lubit, je rozdiel... aj ked jej na mne nic nevadi... a teraz, ked ma priatela, tak samozrejme to je dovod preco ma nemoze chciet
neviem ti poradiť, ale tiež si skôr myslím, že ak sa baba nezaľúbila za 5 rokov tak :/ ... osloboď sa, nekontaktuj ju veľmi popros ju nech to pochopí ... každopádne veľa šťastia
@demonicbass ona o tom vie skoro celych tych 5 rokov ... ze ju lubim... a ostali sme kamarati, chceme byt kamarati... lenze mne z toho sibe uz... a nepozname sa len chvilku, ze by som na nu mohol len tak zabudnut... viem co citi, mna ma rada... ked bola sama, vravela mi ze nikdy nehovor nikdy... (samozrejme musi davat falosne nadeje , typicka zenska a teraz ma priatela... mne nejde teraz o to ju zbalit... je s nim stastna a ja jej to prajem... mne ide o to udrzat si zdravy rozum a ostat jej kamarat...
kamarátka sa dala do vzťahu s jej velmi dobrým kamarátom a po rozchode jej povedal že ked sa niekde stretnú že si povedia "ahoj" a tým to hasne.. už len preto sa nechcem dávať do vzťahu so super kamarátom aby som o ňeho neprišla.. radšej s ním budem najlepšia kamarátka akoby som si s ním mala pokaziť ten super vzťah čo je medzi nami ..
Ja som vždy z takýchto situácií cúvol. Nervy si treba zachrániť v každom prípade. Čo sa týka psychických komplikácií zo straty kamalásky, mne to trvalo cca mesiac, kým som sa dostal z toho. Prežil som to a teraz sa už ani nestretávame, ani na ňu nemyslím a som rád.
V poslednom čase strácam kamarátky ako na bežiacom páse, len za posledný mesiac som prišiel o štyri, ale to je už iný prípad.
@dynco tak jej to povedz.. že ti z toho už šibe, povedz jej to, čo tu píšeš nám a uvidíš... my tu nikdy nevyriešime tvoj pocit, ten si musíš riešiť ty sám s ňou...
akurát že trochu zváž či ti za to také priateľstvo stojí... lebo to je len jednostranné priateľstvo.... podľa mňa to nedopadne dobre ak sa to takto bude ťahať, ale to je len môj názor a NIKDY NEHOVOR NIKDY
na druhej strane sa môže ľahko stať, že si nevšimneš kvôli tomuto ,,priateľstvu´´ ženu, ktorá ťa bude skutočne ľúbiť.... možno taká už aj je a tiež len tak čaká na teba ako ty na dotyčnú XY... radšej sa poriadne rozhliadaj okolo seba ako by si mal ,,strácať čas´´ niekým, kto o teba záujem evidentne nemá... lebo týmto zatienením šťastie asi nenájdeš..
@demonicbass riesim, hovorim... ona vie o mne hadam viac ako ja sam ... tak ako vravim, ma ma rada, chce byt moja kamaratka a ostatne je na mne... povedala mi, ze ak chcem prerusit s nou kontakty, tak ze mam spravit ako to ja citim, ked verim tomu ze mi to pomoze... ale ze ona ma nezahana, ze sa chce so mnou kamaratit a stretavat... A veru miestami je to uz fakt dost neznesitelne :/... neviem, neviem sa jej vzdat... a musi mi uz fakt preprchat, ked to pisem sem na birdz ... ani necakam nejaku radu, zazrak... len som sa asi potreboval vykecat... smutne :/
@herooo31 tak keby o tom nevedela tak jej asi poviem, nie?
@bublina01 tak ale preco dopredu mysliet na to, ze ten vztah nedopadne dobre? ... a ja o nu asi pridem tak ci tak, lebo ju uz lubim a zblaznim sa takto o chvilu... clovek si nevyberie do koho sa zalubi... bohuzial...
@creeson sposob ako sa odlubit od kamaratky bez toho aby som o nu prisiel je znenavidiet si ju?
@x71 tak aj ja som v zivote prisiel o par kamaratiek... po strednej sme sa rozprchli po svete skrz vysoke skoly, atd... rozne veci... ale v tomto pripade, si neviem nejak pomoct... lebo tamto to bolo vsetko prirodzene... tu by som sa musel na to naschval vykaslat... keby len vykaslat... snazit sa aby som ju nekontaktoval...
@dynco to je zacarovany kruh, ale obavam sa, ze ak sa s nou nikdy nedas dokopy (tak to zatial z tvojho pisania vyznieva), tak v tom budes hadam navzdy. stale ked ju po dlhom case stretnes tak sa ti opat rozbucha srdce. a povedala by som aj, ze mozno este viac nez predtym.. neviem preco to tak je, ani ako to zmenit.
@dynco Chceš nemožné jediná rýchla cesta je cez nenávisť. Chceš ju prestať ľúbiť a pritom stále umocňuješ svoje city tým že spolu perfektne vychádzate Nie...ty už si blázon
nezahovaraj tu, nevymyslaj, nekrut to vseliak a proste "vykop mur" a koniec, bohuzial, tlacit na nu nemozes a nerv mas len jeden, robis zle len sebe, ale tak as you wish, je to tvoj dojebany zivot - zbytocne si uz davno mohol na inu devu mysliet, rspkt aj chodit s nejakou, keby si sa odputal
Hej , podobný , teda vlastne taký istý problém mám aj ja . Ale ona chce toho najväčšieho idiota z okolia , len preto lebo ju na to nahovorila kamoška lebo je "namakaný" , aj keď nieje . Ide ma z toho drbnúť ak mi teda už nedrblo .
tiež zazivam tento problem. kamoska ktoru poznam cez 12 rokov a je to naj kamoska a je jedina baba s ktorou sa stretavam ma zrazu frajera a ja som voci nej dost nevrly, dost komplikovane je to lebo ona ani nevie ze som bol a aj som do nej zalubeny a ani som jej to nehovoril lebo som sa bal ze to pokazi nas uzasny kamaratsky vztah.... a inac
konkretne tuto situaciu som este nezazila - nikdy som nebola zalubena do niekoho kto o tom netusil, na moje velke stastie sa vzdy zalubim ako druha.
ale mam znacnu skusenost s odputavanim sa od niekoho bez koho som si nevedela predstavit ani len jediny den. a uz je to viac ako rok. a zijem. proste, da sa to. prist o naj kamarata/ku, prist o cloveka ktoreho milujes - vzdy lepsie ako prist o svoj zivot, ktory mrhas pre niekoho kto ten jeho/jej zivot vie zit bez teba.
ak ju nechceš stratiť tak neprerušuj kontakt.... ja som zažila niečo podobné a tiež to trvalo dlho...4 roky zhruba.... ale napokon som sa s tým vyrovnala a jednoducho začala som sa zaoberať inými vecami.... je pravda že aj iné faktory tomu dopomohli
proste skús na ňu toľko nemyslieť... venuje sa iným veciam...
@dynco veď práve.. ale oni dopredu nemysleli na to že sa im to rozpadne.. boli v tom že im to dlho vydrží, len nejak sa nezadarilo a teraz to tak aj vyzerá.. jej to je hrozne lúto že to tak dopadlo a on.. ten ju teraz maximálne tak vonku pozdraví..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
alebo si uvedomit, preco ta nechce..nad tym sa skus zamysliet..
Chapem že chce s tebou byť kamarátka ale zas ak ste fakt dobrý kamaráti tak by to mohol byť ešte lepší vzťah rozumieš... (ale tak mam 16 no čiže možno mam len blbe predstavy že z priateľstva môže byť dobrý vzťah)
@tomias lebo som vraj super, fajn, atd... len tam nie je laska... tej nerozkazes...
Aj tak, obaja ... co z toho mi pomoze, aby som ju dokazal brat ako kamaratku? A najst niekoho lepsieho... hladam hladam... no nenachadzam
@neutralnothing a preco si mu to nepovedala?
@spiralfaust mam rovnaky nazor ze z priatelstva moze vzniknut krasny vztah... a ci mi povedala preco ma nechce? Ked nemala nikoho, tak preto, lebo ma nelubi... mat niekoho velmi rad a lubit, je rozdiel... aj ked jej na mne nic nevadi... a teraz, ked ma priatela, tak samozrejme to je dovod preco ma nemoze chciet
V poslednom čase strácam kamarátky ako na bežiacom páse, len za posledný mesiac som prišiel o štyri, ale to je už iný prípad.
akurát že trochu zváž či ti za to také priateľstvo stojí... lebo to je len jednostranné priateľstvo.... podľa mňa to nedopadne dobre ak sa to takto bude ťahať, ale to je len môj názor a NIKDY NEHOVOR NIKDY
na druhej strane sa môže ľahko stať, že si nevšimneš kvôli tomuto ,,priateľstvu´´ ženu, ktorá ťa bude skutočne ľúbiť.... možno taká už aj je a tiež len tak čaká na teba ako ty na dotyčnú XY... radšej sa poriadne rozhliadaj okolo seba ako by si mal ,,strácať čas´´ niekým, kto o teba záujem evidentne nemá... lebo týmto zatienením šťastie asi nenájdeš..
ale to je všetko len môj osobný názor...
@tommy851 dal som si a nie len jedno
@herooo31 tak keby o tom nevedela tak jej asi poviem, nie?
@bublina01 tak ale preco dopredu mysliet na to, ze ten vztah nedopadne dobre? ... a ja o nu asi pridem tak ci tak, lebo ju uz lubim a zblaznim sa takto o chvilu... clovek si nevyberie do koho sa zalubi... bohuzial...
@creeson sposob ako sa odlubit od kamaratky bez toho aby som o nu prisiel je znenavidiet si ju?
@x71 tak aj ja som v zivote prisiel o par kamaratiek... po strednej sme sa rozprchli po svete skrz vysoke skoly, atd... rozne veci... ale v tomto pripade, si neviem nejak pomoct... lebo tamto to bolo vsetko prirodzene... tu by som sa musel na to naschval vykaslat... keby len vykaslat... snazit sa aby som ju nekontaktoval...
len som tým chcela povedať, že nečakaj zázraky... no v tom prípade je to na tebe ako sa rozhodneš, len aby si nepremeškal potom iné príležitosti...
@13
ale mam znacnu skusenost s odputavanim sa od niekoho bez koho som si nevedela predstavit ani len jediny den. a uz je to viac ako rok. a zijem. proste, da sa to. prist o naj kamarata/ku, prist o cloveka ktoreho milujes - vzdy lepsie ako prist o svoj zivot, ktory mrhas pre niekoho kto ten jeho/jej zivot vie zit bez teba.
proste skús na ňu toľko nemyslieť... venuje sa iným veciam...
dalsia otazka?