Nemám rád keď baby fajčia,asi 5 kamarátok som to už odnaučil lebo jednoducho pekná baba a smrdí od fajčenia,domrdáva si zdravie....a niektoré ktoré si myslia že sú najpeknejšie a sú namyslené...a ktoré sa hneď urazia na každú srandu....ale aj tak ich mám rád
@wewo , comment 20 : myslíš, že nám by tiež nebolo krajšie??? :o)
Ale tak skús byť celý deň milý, usmievavý, keď z teba stále niečo tečie, musíš si na to dávať pozor, bolí ťa vkuse hlava, máš kŕče v bruchu, prípaden ti je na vracanie...obmedzené činnosti - a to už nehovorím, ako to naserie, keď má baba nového priateľa a nemôže mať sex! No to je fakt des ;o)
ale obmedzeny si rovnako ako komunisti. ti stari hnusaci, co prezliekali kabaty a dnes su stale pri moci aspon relativnej. ako napriklad tvoj vzor pan prepytujem Fico
a ked Fico nalakal ludi na sluby a tiez sa na nich vytoto iba 4 roky kradol aj so zlepencom, to bolo v pohode, ze. vidim ze to nikam nevedie s takymi uzkoprofilakmi ako si ty
2) to ze nemam dokaz (myslis asi ze nikto nebol odsudeny) iba dokazuje to, do akeho stavu sa dostalo cele sudnictvo odhora dole pocas ich panovania. neschopne odsudit velke ryby, ale tvrdo polujuce po tych mensich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
..kvak..
akoze nevravim ze ja niesom no...
Ale tak skús byť celý deň milý, usmievavý, keď z teba stále niečo tečie, musíš si na to dávať pozor, bolí ťa vkuse hlava, máš kŕče v bruchu, prípaden ti je na vracanie...obmedzené činnosti - a to už nehovorím, ako to naserie, keď má baba nového priateľa a nemôže mať sex! No to je fakt des ;o)
@husky ja nie som zasraný komunista ty dilino.
ale obmedzeny si rovnako ako komunisti. ti stari hnusaci, co prezliekali kabaty a dnes su stale pri moci aspon relativnej. ako napriklad tvoj vzor pan prepytujem Fico
lepsie hodinky ma ci preco ho tak neznasas vlastne?
a ked Fico nalakal ludi na sluby a tiez sa na nich vytoto iba 4 roky kradol aj so zlepencom, to bolo v pohode, ze. vidim ze to nikam nevedie s takymi uzkoprofilakmi ako si ty
1.) Zlepenec je iba pravicový.
2.) Nemáš dôkaz že kradli.
toto vazne nikam nevedie ale:
1) kto hovori? sudruh Fico?
2) to ze nemam dokaz (myslis asi ze nikto nebol odsudeny) iba dokazuje to, do akeho stavu sa dostalo cele sudnictvo odhora dole pocas ich panovania. neschopne odsudit velke ryby, ale tvrdo polujuce po tych mensich
Nevedie tak už nereaguj..
Áno, ale aj 50 % obyvateľov SR.
Súhlasím, malé ryby, ale to je dôsledkom pravicovej vlády 1998 - 2006. A tak isto je hanba súdnictva aj v tom, že SDKÚ, a KDH stále nie sú zrušené.