asi min. tyzden, som rozondila mame jej pracovny laptop. Vlastne ked sa mi vybil, tak som tam sla zapojit nabijacku a vlastne v nej, je tam vnutri taky ten tenky knôtik, ktory sa ma pichnut do pc. Lenze mne sa ten knoik odtrhol, tak som sa
dakujem, pokusim sa ...i ked tne otvor je uz dost zataraseny tym knotom. ...hm a jo, pytala som sa to kamaratov co sa vyznaju v pc ale nikto nic nevedel
hmm....ono uz to bolo predtym "mierne" vykrivene a minule som mala nervy a ponahlala som sa, tak som to tam narvala nasilu a zostal v compe uz len ten knotik
hm..mamu som zatial s tym nechela otravovat, a kedze som si myslela, ze ved to pojde v pohode aj bez servisu, tak som tam vopchala dalsi kvovoy drotik odniekial a v pohode tam sla elektria a nabijalo sa to, len uz je to opotrebovany tusim trochu a nebude sa mi chcet tam furt davat novy a cele to zas vymienat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov