Boze fakt si komlotne? Ako ja nechapem ako dokaze zo seba urobiť 100% idiota iba kvoli tomu aby bol zaujimavy. A ak si si nevsimla tu su ludia normalny a pytaju sa na nazor celkovo a ako si fakt dost uboha ked svoj nazor vies prejavit iba takto!
@piako v 14 som neprecestoval 6 miest v cechach, nebol som v irsku, v polsku, nebyvam som na roznych ubytovniach, nebyval som na ubytovni s ciganmi, s pankacmi, s poliakmi, s narkomanmi alebo s hladanymi kriminalnikmi..
aaaha aahhaa us chapem co wam jhe..hhe..wy ste samy rockowy a punkowy a metlowy ludia..jhasne taqe drumik a hip hop wam wobec nic.nehowori a te wase jeble komentare si nexajte pree wasich jeblych rockowych a metlowovych kamaroatou.okay ,cmuqanm was na tie maste wlasy..fuj blééééééééééééééééééééééééééééééééé
bleee...to co je????? to ked ma byt normalna anketa, ta preco to tam je???? a este pri tych najlepsich?!??!?!?! kebyze aspon ku rapu ta sa nestazujem, ale ne, ona to da k metalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Just zahlasujem zrovna za to (hoci to by som aj inak)
takže hlasujem za metal
@mielikki to preto lebo si dala najprv koment ked das koment k diskusii už nemožeš hlasovat
ano, vyznam sa v ludoch
ak chceš vyjadriť svoj názor tak si napíš blog, vtedy ti do toho nebude nikto rýpať
mimochodom kde je SKA???
ty hej?
ano, DEBILITA
@61 kebyže to aspoň napíšeš bez toho, aby si všade pchala to tvoje trápne w
40 rocny clovek ma viac, ako 25 rocny
10 rocny clovek ma viac skusenosti, ako 4 rocny..
to je logika