sak ma ten iphone vobec bluetooth? a da sa tam nastavit zvonenie? O_______o smartphone bude mat (asi) aj lepsi fotak, ale nebudes taka cool ked nebudes mat iphone.
@malapohroma no neviem ako ty, ale ja som BT nepoužil minimálne 4 roky a podľa mňa je dnes o dosť jednoduchšie fotku jebnúť za sekundu na net a druhým telefónom ju stiahnuť ako ju posielať cez BT..a áno dá sa tam nastaviť zvonenie
@anitchka osobne..ja som si kúpil iphone asi 4 mesiace dozadu a nemôžem vynachváliť..niekomu to sedí, niekomu nie..každopádne si ho nekupuj len preto, aby si bola IN..lebo ho budeš veľmi rýchlo predávať...
a mimochodom..android je piča..výhody jailbreaknutého OSx sú nekonečné
@peter_piper nie vsade je net a niektori ludia si napr. radi medzi sebou vymienaju mp3ky.. a celkovo sa mi zda ten iphone strasne hlupy a ombedzeny.. ja by som za nic nevymenila moju kwerty nokiu (nemam kv)
@malapohroma vieš dnes je doba IT a ja osobne nemám problém si pesničku stiahnuť sám..ale to samozrejme záleží od šikovnosti človeka čo je schopný si urobiť sám... ten telefón možno je hlúpy a obmedzený..ale iba pre hlúpych a obmedzených ľudí..pretože s takou intuitívnosťou a jednoduchosťou sa pri žiadnom inom telefóne nestretol... kamoš má nokiu n97..čo je pomerne slušná rada..a keď sa snažil niečo nájsť na nete, tak to bolo utrpenie..ten telefón by som po piatich minútach jebol o zem..
@peter_piper jezis .________. lebo ti stale chodi po hlave ake pesnicky si chces stiahnut.. nahodou uvidis v mobile kamosa nejaku co by si chcel a nenapadlo ta stiahnut si ju ale nemozes si ju poslat.. doba IT jak keby vsade bola free wifi..
@malapohroma to čo chcem už dávno mám a nemám potrebu si s kamošmi posielať posledné hity z rádia, len preto, že teraz letia...ale vlastne...asi presne preto máš nokiu
@peter_piper .___________. ako toto najvacsi facepalm..
do hudby sa rozumiem lepsie ako ty, 9 rokov husle 6 rokov klavir + samouk flauta a gitara a absolutny hudobny sluch a urcite pocuvam sracky z radia .________. za to ze si myslim ze bluetooth je uzitocny hej? ty si riadna mentalna subnorma.
@rischo iphone je len tak smart ako jeho užívateľ polka jeho funkcií funguje až po jailbreaku, a áno mal som iphone, a áno nevymenil by som ho za nič a kebyže som mohol tak si ho kúpim aj teraz, priznám sa...
@malapohroma@15 ano, zakladatelka fora rozumie ako si to myslela
... ale inak, k teme - ja som sa tiez od zaciatku viacej priklanala k Androidu, len nejako v mojom okoli zacali pribudat ludia s iphone-om a kazdy to ospevoval, ze ake je to uzasne atd, tak som chcela vediet aky nazor na to maju ostatni, lebo zas az tak sa v tych telefonoch nevyznam
@anitchka musis hlavne vediet co od mobilu ocakavas ja som napriklad vedela ze urcite chcem vysuvnu kwerty kvalesnicu a dotykovy display tak som sa zariadila podla toho.. ak chces len telefonovat tak kludne mozes mat iphone ja som sice nejake HTCcko nikdy nemala ale myslim si ze to je ozajstna kvalita, zalezi fakt len na tom co ty od toho mobilu chces.. to sem napis a potom ti poradia lepsie
@peter_piper ale to ze len podla ucha do not zapisem hociaku pesnicku co poznam uz hej a to ze mam 3 striebra a 1 bronz z celoslovenskych huslovych sutazi tiez ano takze ma tu nepresviedcaj ze si stahujem radiove shity a ze sa nerozumiem..
@malapohroma ak chces niekomu radit tak bud najprv nezaujata.... Ja mam androin a radsej by som bral Iphone. iOS je uzavrety operacny system a android je otvoreny.... Podla toho si môzes vybrat.....
@peter_piper nie nie je to smiesne, preboha ja som vystudovala hudobne dejiny aj som z toho mala na konci roka skusky a brala som harmoniu melodiu rytmus variacie a vsetko.. a preto prave DOKAZEM rozoznat co je shit a co nie .___________.
a moj teleofn na dotyk funguje, tak neviem o com trepes.. boha ja tak neznasam hadat sa so sprostymi ludmi
@malapohroma Kazdy clovek ktory mal Iphone v rukach vie ze to je momentalne najlepsi mobil.... Ale strasne drahy... Ak clovek vie ze o dva roky chce novy mobil tak sa mu Iphone neoplati kupovat, radsej android....
@esus mal som iphone 3gs, ty si asi nemal v rukách htc hd2 vravím jedna cenová kategória, a aké htc si mal v rukách ty, že iphone vyzeral o toľko lepší ?
no nieje dotyk ako dotyk, že? taký dotyk, že si idem zlámať prst aby to zareagovalo tam ani nemuseli dávať...a mimochodom..keby máš taký skvelý 100% hudobný zvuk a vyštudovanú hudobnú neviem čo...a pritom chceš telefón používať aj na počúvanie, tak si v živote nevyberieš nokiu..pretože to má v sebe asi taký kvalitný prehrávač ako čínsky shit za 3,50....
@anitchka no ak by som mal vyberat z tychto dvoch tak jedine iphone...android je kokotina na entu...mam doma jedno htc a stala sa z neho suplikova zalezitost...ja osobne som zastanca nokie...pouzivam N8-00 a nemozem si ju vynachvalit...z hentych dvoch ale jednoznacne iphone...
@heatrow kupil som si HTC a ze by to bolo tak dobre ako ho niekto vychvaluje...ale kde...ani z polovice...tie fotaky co tam davaju mala nokia tak pred 5 rokmi...kvalita hovoru je podpriemerna...plastovy kryt vrzga tak ze to som este nevidel ani na tej najnevydarenejsej plastovej nokii za par supiek..takze asi tak...akurat ta nadstavba htc sense je pekna to musim uznat ale ani htc nejak nezachrani v mojich ociach...
@peter_piper musim s tebou suhlasit...som sice zastanca nokie ako som uz vyssie pisal ale radsej iphone ako android... ale inak ma v niecom pravdu aj @malapohroma ja BT pouzivam tiez...nie kazdy ma v tejto dobe na telefone net a nie vsade je volna wifina inak k tej N97...to bol telefon ktory nokia najviac pojebala...ako koncept to bol dobry navrh ale nezvladli ho...prva nevyladena dotykova verzia symbianu a moc slaby hw...a tak to aj dopadlo...taka N8, E7 alebo X7 to uz su telefony uplne o niecom inom a ziadny droid telefon ani iphone sa im nevyrovna...
@malapohroma musim ta troska poopravit...htc ma od ozajsnej kvality velmi daleko
@anitchka ... taktiež sa prikláňam k rade ,,kosmiklove,,
taktiež som mal možnosť vyskúčať HTC a ale predovšetkým Android a je to o ničom ... nokia u mňa vedie aj ked mala problémové obdobie ale už sa zas pomali rozbieha ,,aj ked trošku iným smerom,,
takže ak máš cash tak určite iphone teda ak sa nerozhodneš ešte pre inú značku
ja mam android a som nadmieru spokojny, nevidim nejake vyhody alebo nevyhody, dolezite je co potrebujem ja ... Iphone sa mi ale nevidi a hlavne som chcel qwerty klavesnicu a nie symbian tak Desire Z som si vybral z Motoroly a SE ...
Ale musi na tom Iphone nieco byt ked kazdy co ho ma tak ho ospevuje, teda vacsina ...
Ked porovnam vsekty OS tak kto ich vlastnil tak vsade sa nasli ludia co ho mali a neboli spokojny no myslim ze Iphone ich ma najmenej
Ja by som ti odporucil Iphone 4/3GS . Nazaciatku sa nedaju posielat hudba/obrazky , atd. , ale ked si ho das jailbreaknut , da sa vsetko + menit zvonenie atd. Iphone je sice draksi , ale vyplati sa to . Ja som tiez pred Iphonom pouzival Android , a nehovorim ze Android neni dobry , ale z Iphone sa to neda porovnat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
sak ma ten iphone vobec bluetooth? a da sa tam nastavit zvonenie? O_______o smartphone bude mat (asi) aj lepsi fotak, ale nebudes taka cool ked nebudes mat iphone.
a ta cena neni az tak neprimeraná....┏━━━┓
┃┏━━┛
┃┗━━┳━━┳┳━━┓
┃┏━━┫┏┓┣┫┏━┛
┃┗━━┫┗┛┃┃┗━┓
┗━━━┫┏━┻┻━━┛
@anitchka osobne..ja som si kúpil iphone asi 4 mesiace dozadu a nemôžem vynachváliť..niekomu to sedí, niekomu nie..každopádne si ho nekupuj len preto, aby si bola IN..lebo ho budeš veľmi rýchlo predávať...
a mimochodom..android je piča..výhody jailbreaknutého OSx sú nekonečné
Zato moje HTCcko by som nevymenila ani za nic cize Android v mojom pripade!
a podla mna android
do hudby sa rozumiem lepsie ako ty, 9 rokov husle 6 rokov klavir + samouk flauta a gitara a absolutny hudobny sluch a urcite pocuvam sracky z radia .________. za to ze si myslim ze bluetooth je uzitocny hej? ty si riadna mentalna subnorma.
... ale inak, k teme - ja som sa tiez od zaciatku viacej priklanala k Androidu, len nejako v mojom okoli zacali pribudat ludia s iphone-om a kazdy to ospevoval, ze ake je to uzasne atd, tak som chcela vediet aky nazor na to maju ostatni, lebo zas az tak sa v tych telefonoch nevyznam
@26 napísal človek, čo si kúpil dotykový telefón, ktorý nefunguje na dotyk...
a moj teleofn na dotyk funguje, tak neviem o com trepes.. boha ja tak neznasam hadat sa so sprostymi ludmi
no nieje dotyk ako dotyk, že? taký dotyk, že si idem zlámať prst aby to zareagovalo tam ani nemuseli dávať...a mimochodom..keby máš taký skvelý 100% hudobný zvuk a vyštudovanú hudobnú neviem čo...a pritom chceš telefón používať aj na počúvanie, tak si v živote nevyberieš nokiu..pretože to má v sebe asi taký kvalitný prehrávač ako čínsky shit za 3,50....
@heatrow kupil som si HTC a ze by to bolo tak dobre ako ho niekto vychvaluje...ale kde...ani z polovice...tie fotaky co tam davaju mala nokia tak pred 5 rokmi...kvalita hovoru je podpriemerna...plastovy kryt vrzga tak ze to som este nevidel ani na tej najnevydarenejsej plastovej nokii za par supiek..takze asi tak...akurat ta nadstavba htc sense je pekna to musim uznat ale ani htc nejak nezachrani v mojich ociach...
@peter_piper musim s tebou suhlasit...som sice zastanca nokie ako som uz vyssie pisal ale radsej iphone ako android... ale inak ma v niecom pravdu aj @malapohroma ja BT pouzivam tiez...nie kazdy ma v tejto dobe na telefone net a nie vsade je volna wifina inak k tej N97...to bol telefon ktory nokia najviac pojebala...ako koncept to bol dobry navrh ale nezvladli ho...prva nevyladena dotykova verzia symbianu a moc slaby hw...a tak to aj dopadlo...taka N8, E7 alebo X7 to uz su telefony uplne o niecom inom a ziadny droid telefon ani iphone sa im nevyrovna...
@malapohroma musim ta troska poopravit...htc ma od ozajsnej kvality velmi daleko
taktiež som mal možnosť vyskúčať HTC a ale predovšetkým Android a je to o ničom ... nokia u mňa vedie aj ked mala problémové obdobie ale už sa zas pomali rozbieha ,,aj ked trošku iným smerom,,
takže ak máš cash tak určite iphone teda ak sa nerozhodneš ešte pre inú značku
jedine, že by si vyštudovala extra školu na mudrovanie a teda musíš vedieť či to bolo, alebo nebolo mudrovanie...
Ale musi na tom Iphone nieco byt ked kazdy co ho ma tak ho ospevuje, teda vacsina ...
Ked porovnam vsekty OS tak kto ich vlastnil tak vsade sa nasli ludia co ho mali a neboli spokojny no myslim ze Iphone ich ma najmenej