zdar, chcel by som sa naucit nieco pekne aj technicky zlozitejsie zahrat, poradte daco... rozmyslal som Disturbed - Stricken ale to solo je na dlhsie, aby ste mali cca prehlad ze co by som chcel stylovo kuknite » www.youtube.com/user/VartinMana...
vies co ak mozes taku hudbu tak umna jednoznacne Death - Without Judgement a tak isto od nich Empty Words ..a ked nemozes tak sa nauc nejaky Black Label Society kvalitny Hardrock
ak máš na myslli mniečo klasické tak odporučam spanielskeho medzivonoveho skladatela menom Joaquín Vidre Rodrigo
aj ked je to klasicke tak to uznie naozaj perfektne. nie som sice gitarista ale uz na prve pocutia mozem povedatz ze to neznie moc jednoducho. napr taka skladba ze *Pequena Sevillana
@hrt11 queen - fajn kapelka ale pride mi tam malo gitary
@grietusha radiohead - sorry ale mekota ale kuknem to bo spevacka by sa hodila
@flamerage smells like teen spirit ani nejdem komentovat
@deadfury hmm, ten Death nepoznam, pozrem to ale asi to bude na mna moc.. ten black label nepocuvam moc, porad daco dobre, poznam od nich len stillborn
@veryhappyhippo slash je cool ale mam pocit ze gnr coveruje kazdy... ale sweet child o" mine asi nahram
a k tej klasike... no pozrem to ale to asi bude moc na mna
Smells like teen spirit od nirvany je jedine co viem na gitare zahrat. Je to naozaj extra narocne, kedze to ma ash jeden akord ktory sa posuva.... som proste talent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
keď to budeš vedieť, ozvi sa, pôjdem ti to zaspievať
ak máš na myslli mniečo klasické tak odporučam spanielskeho medzivonoveho skladatela menom Joaquín Vidre Rodrigo
aj ked je to klasicke tak to uznie naozaj perfektne. nie som sice gitarista ale uz na prve pocutia mozem povedatz ze to neznie moc jednoducho. napr taka skladba ze *Pequena Sevillana
@hrt11 queen - fajn kapelka ale pride mi tam malo gitary
@grietusha radiohead - sorry ale mekota ale kuknem to bo spevacka by sa hodila
@flamerage smells like teen spirit ani nejdem komentovat
@deadfury hmm, ten Death nepoznam, pozrem to ale asi to bude na mna moc.. ten black label nepocuvam moc, porad daco dobre, poznam od nich len stillborn
@veryhappyhippo slash je cool ale mam pocit ze gnr coveruje kazdy... ale sweet child o" mine asi nahram
a k tej klasike... no pozrem to ale to asi bude moc na mna
zahraj toto a si borec hlavne tie sola
praveze som videl live jedno video a celkom dobre to zmakli, samozrejme ze nie uplne jak studio ale dost kvalitne ..
ale su to manici
kde v CR su dragonforce v lete????
@cesidka nahodou na zaciatocnika to je dost narocne... pozri nirvana - come as you are, na tom som ja zacinal
inac ta nirvana je lahka na prsty ale ten rytmus chytit neni az take lahke na zaciatocnika ale seci sme na tom zacinali