@stahli ja by som mal tiež Ubuntu, podľa mňa je to skvelé, ale nešiel mi tam ovládač na grafiku (ATI X1650 series) S tým malo viac ľudí problémy, a nešli ani ATIácke ovládač ani niaké iné ..
Dnes som akurát čistil.. Reg Seeker + CCcleaner a ešte aj defragmetnovať som dal .. Oveľa lepšie ide..
@stahli Hej, Ubuntu našiel ovládač, aj som ho nainštaloval a.. proste nefungoval .. Keď som dal napríklad Compiz tak vypisovalo niečo s grafickou a tak, stále. Akože mne by tie efekty nechýbali ale aj tak, už len to vedomie že máš v PC zbytočnú grafickú kartu.. na to by stačila aj integrovaná .. Inak na Mandrive som to rozbehal, ale tá sa mi nepáčila, a na Ubuntu (10.04 myslím) a na SuSE som mal posunutý obraz o asi centimeter dole a doprava .. Nešlo to nastaviť ani na monitore. SuSE mal tiež problém s grafikou.
@krampus jedno nechápem ako rus môže rozumieť maďarčine a ta hepa flagrantine sa tu hrá na profesorku slovenčiny a nie aby kecla niečo k fóru..........filip
@zajko30 Ale Filip, že sa nehanbíš! Veď pokoj. Snáď si sa neurazil pre môj malý žart. Veď ja mám Žilinu rád! A neurážaj @flagrantine , náhodou bol jej príspevok k veci. Veď sa sám ,pozri na štylizáciu toho titulku...
@flagrantine mám aj slovenské občianstvo a som na to hrdý, lebo moji predkovia pochádzaju odtialto..ale ty tomu nemôžeš porozumieť čo je to česť žiť v takejto krajine.......filip
neviem čo má tomáš spoločné s údržbou počítačov návštevníkov svojej stránky, a ani neviem o tom že by sa v nej niekedy nejako angažoval, takže... sa ti pletú dve rôzne veci a netuším (či vôbec ty sám tušíš) o ktorú z nich ti vlastne išlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
čím chcem povedať, že nie som typ, čo sa neustále na niečo sťažuje
Dnes som akurát čistil.. Reg Seeker + CCcleaner a ešte aj defragmetnovať som dal .. Oveľa lepšie ide..
@adrianne to nevieš ešte? a veľmi pekne.........f
@greeny čo to?
tu si na slovensku, aspoň sa pokús tak písať alebo keď už to nevieš tak sa nevyhlasuj za hrdého slováka aspoň
neviem čo má tomáš spoločné s údržbou počítačov návštevníkov svojej stránky, a ani neviem o tom že by sa v nej niekedy nejako angažoval, takže... sa ti pletú dve rôzne veci a netuším (či vôbec ty sám tušíš) o ktorú z nich ti vlastne išlo.