birdz....je genialne vytvorena stranka.alebo ako to povedat? kde inde mam blo, fotky,stavy,profil,fora,ankety,inych ludi,komenty k fotkam/blogom a ku vsetkemu?!!! podla mna je to tu genialne,strasne sa mi tu paci...
pokec je totaaaaaaaaaaalne o nicom!!...slabe slova....uplna nuda...mam tam priatelov, mala som ich vela ale zmazala mam tam len tych co osobne poznam aj to nie vsetkych, s nikym tam ani nekecam,raz za cas s kamosom/sesterkou...z albumov sa mi same zmazali fotky, aj komenty co som tammala texty - to ma pekelne nasralo...furt same error.....nemozem komentovat fotky,nie su tam blogy, nemozes sa vyjarit k ankete...mam pokracovat?
ICQ by som ani neporovnavala s pokecom a birdzom...to je len na spravy a hry(ICQ)...vzdy som pouzivala QIP ale teraz cca 2 mesiace ficim na ICQ lebo qip blbol a maniacila som na hrach...
Na pokeci mám lepších kamošov, ale Birdz má oveľa menej chýb a nedostatkov než pokec, teda da môjho vkusu, lebo azet ma serie a zvlášť admini. A namiestoho toho ICQ ten QIP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale aj birdz je ok..
pokec by som zakopala pod ciernu zem fuj
pokec je totaaaaaaaaaaalne o nicom!!...slabe slova....uplna nuda...mam tam priatelov, mala som ich vela ale zmazala mam tam len tych co osobne poznam aj to nie vsetkych, s nikym tam ani nekecam,raz za cas s kamosom/sesterkou...z albumov sa mi same zmazali fotky, aj komenty co som tammala texty - to ma pekelne nasralo...furt same error.....nemozem komentovat fotky,nie su tam blogy, nemozes sa vyjarit k ankete...mam pokracovat?
ICQ by som ani neporovnavala s pokecom a birdzom...to je len na spravy a hry(ICQ)...vzdy som pouzivala QIP ale teraz cca 2 mesiace ficim na ICQ lebo qip blbol a maniacila som na hrach...
a btwm,takato anketa minimalne dva krat bola..