bola som niekde na vylete s partiou, potom sme prechadzali cez les a pocasie sa velmi menilo, ochladilo sa. Doma vraj bolo strasne zima, tak sme sa rozhodli ostat v nejakom dome... a tam sa odohravali nejake divne orgie.. zvlastny sen
čosi o myšiach na našej záhradke. a potom som tú myš jednu chytila a odniesla do susedovej záhrady pod krík a keď som odchádzala, bola zrazu plyšová no nič to
Po dlhom case si pamatam co sa mi snivalo! Snivalo sa mi ze som nasadol do nejakeho auta, nastartoval, zaradil jednotku a zrazu len hucal motor a auto sa nepohybovalo... potom som si vsimol ze to nebol automat ale manual tak som stlacil spojku, zaradil jednotku a pohol sa, potom dvojku a trojku a na tej som zostal, lebo boli same zakruty a nemohol som ist viac ako 50
dosť divná vec, bol som odprevadiť frajerku k jej domu- a potom som šiel do čajovne, ktorá ale vlastne bola bordelom, a vlastne keď som tam vošiel tak som bol rovno na prvom poschodí a nie na prízemí, a keď som chcel odísť (aj tak sa mi nikto nevenoval ) tak som musel ísť oknom, ale aj to bolo obtiažne, lebo pod tým oknom tancovali nejaké baby v ľudových krojoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
najprv sa mi snívalo erotikuš sen
potom že som si vymazala všetky kontakty na moju bývalú kamarátku a prerušila so s ňou kontakty, čo nie ja ž také nereálne,
no a potom sa mi snívalo zase erotikuš
mne sa snívalo niečo o prahe, to sa mi teraz stáva dosť často..