preco vadit? Ked mi niekot nieco vycita mozno si ponadavam, ale viem ze sa asi musim nad tym zamysliet a vela ludi tento fakt bere v zlo. Ako moja jedna kamoska vycital som jej par veci a ona jak uplna hysterka nechapem.
Samozrejme ja to chapem aj mne kamoska tiez par veci vycita ale ja to beriem...mna skor stve to ze ked sa pohadame tak sa to dozviem bud neskoro alebo zvacsa od niekoho ineho co jej vadi a to mi vadi.....lebo ja potrebujem vediet aby mi to povedala,ja to pochopim a budem sa snazit zlepsit
Co sa mi nepaci ked mi vytkne najkamoska??? Kedze je to da best friend tak je jasne ze sa hned neurazim ale nad tym co mi hovori sa zamyslim a skusim to zmenit... od toho mam kamaratov, ked mi cosi povie nejaky debil co ho nepoznam poslem ho do pecka, ked mi to iste povie kamarat tak sa minimalne nad tym zamyslim a bud to skusim zmenit alebo aspon "zoslabit"...
Keď mi vkuse hovoria,že vždy musím mať pravdu. Minule som začala niečo o parenici,lebo som to videla v tv a hneď ma zjazdili za to,že všetkému verím a že musím mať vždy pravdu,keď som sa im to snažila vysvetliť. Ale ja tú pravdu mám!!
ked mi vycita ze neviem hrat kalceto .. a pri tom ja ho zboznujem .. vzdy ked hram s niekym okrem nej tak mi to ide skvelo .. ale ako nahle hram s nou a zacne mi toooolko veci vycitat zacnem histercit a nejde mi to ani keby som sa poskladala ... ja uz s nou kalceto nehram bo my sa nidky nehadame len pri kalcete
Vadi mi ked mi niekto vycita co som spravila davnejsie... A dokola to iste... Ked vytiahne veci stare aj pol roka... toto mi neskutocne vadi... A este ked niekto urazi moje krasne nechtiky
kazdy ma chyby kazdy si ich vie priznat aj ja...a dost casto...ale posledne som chybu neurobil ja ...nechcem ukazovat prstom ...a lenka? ...pozor co pises-nech sa nepomylis-co je skutocnost a co fikcia!?...(ani sama nevie) ...a minule si ma na blogu priamo napadla a priamo si sa mi vyhrazala...pozor na slova... ...ja ta mam rad aj secko ...ale co je vela to je vela....
ty s******* vyje**** kok** ty ma tak pi** mas rad.......ty sa radsej neozivaj....ja sa vyhrazam????a kto zacal akoze prvy.....nikto na vas dvoch neni absolutne zvedavy.......neviem ako si sa dozvedel ze som na birdze ale je mi to v podstate jedno.......strc sa s tou tvojou "lucinkou" vies kam.......ani sam nevidis ze luciu takmer nikto nema rad....ty si taky slepy ze nevidis ako si za tvojim chrbtom s tej tvojej "lasky" robia vsetci posmech a to dokonca aj tvoji kamosi.tak sa uz prosim ta nestaraj o mna a mata drz papulu
Ryza sam nevies, co je skutocnost a co fikcia...Lenka v tom ma jasno...Proste clele toto by sa neriesilo, kebyze si priznas ze si spravil chybu..A tu si aj spravil...Pokracuj, stratis vsetkych...GL...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov