vo fast foodoch nejedávam, lebo mi to nechutí, resp. mi to príde predražené, ale keď už tak, tak si kúpim bagetu, syrovú, zeleninovú alebo v Subwayi tuniakovú, keď mi kamoška urobí takú dobrú akú vie len ona
americky hotdog (s fajnovou stiplavou klobasou) a hranolky... niekedy este aj bagetu, ale to je maximum co som ochotny si vo fast foode dat... inak chodim radsej do restik...
@chevro : dávno? ...kedy sme boli naposledy v divadle ?
ale teraz som dostala strašnú chuť na nugetky mmm...
ale keď som sem písala tú sladkokyslú, som si spomenula ako sme ju pár krát boli kúpiť samotnú k rybím prstom....kks 4 balíčky....fakt tam tohto nakupujeme najviac
@kachie však to bolo minulú sobotu, to je 11 dní dozadu
ježiš fakt, k tým prstom je to super! dal by som si.. kedy si spravíme?
aha, a je to síce totálne odveci tu, ale keď už ti píšem toto, tak ti napíšem aj že pamätáš keď bol v stredu jaro v medickej.. tak neviem kde bol potom, ale dostal pokutu 20euro za močenie na verejnosti
@kachie aha, to už berieš tak že dnes je streda nooo, ja by som dal máme peniaze na tie rybie prsty? vlastne ja mám na účte niečo, zaplatíme kartou nech drobné pošetríme na pivo na piatok tak ja by som dal štvrtok veru..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
našťastie mi to bráni stravovať sa vo fastfoodoch
ale teraz som dostala strašnú chuť na nugetky mmm...
ale keď som sem písala tú sladkokyslú, som si spomenula ako sme ju pár krát boli kúpiť samotnú k rybím prstom....kks 4 balíčky....fakt tam tohto nakupujeme najviac
ježiš fakt, k tým prstom je to super! dal by som si.. kedy si spravíme?
aha, a je to síce totálne odveci tu, ale keď už ti píšem toto, tak ti napíšem aj že pamätáš keď bol v stredu jaro v medickej.. tak neviem kde bol potom, ale dostal pokutu 20euro za močenie na verejnosti
ach jaro ....to by som chcela vidiet
tak nie vo štvrtok...ale niekedy inokedy, keď budeš strašne hladný a budeme mať veľa času