Prve rande s nim bolo fajn druhe tiez pri tretom padli prve bozky ...nakoniec dodal nieco v tom ze to bolo skvele a ze zajtra by sme mohli ist vonku opat...lenze na druhy den mi napisal ze ci nebude lepsie ked pojdeme vonku kazdy so svojou partiou a ze si
no tak daco ma proste.. musis chvilu cakat potom uvidis ked sa ti bude mesiac vyhybat tak neni o com.. ale takto nemozes hned vsetko tak unahlene riesit
to je práve ta rýchlosť vo vzťahoch, na všetko treba čas, a ako stará múdrosť hovorí: "počkaj času ako husa klasu", takže nezúfaj cicuška on sa ohlási..
tazko povedat mozno naozaj chce ist von s kamaratmi (sak preco nie nemusite byt spolu predsa kazdy den) alebo kasle na teba alebo je vela moznosti ja nwm pockaj na ten vikend
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
s tebou by som do vzťahu nešiel, keď hneď bežíš na fórum, keď presunul stretko
z osobných skúsenosti
to je práve ta rýchlosť vo vzťahoch, na všetko treba čas, a ako stará múdrosť hovorí: "počkaj času ako husa klasu", takže nezúfaj cicuška on sa ohlási..
.filip