@11 Keď sa niekoho pene pýtam, čo by si prial a on mi povie svätý pokoj, tak ako mu to mám dať? Zabaliť do krabičky či len previazať stužkou ? ... idem sa ja radšej učiť
@ladyfox nepride mi to trapne kliše... ja chcem fakt len svaty pokoj,a tym myslim pokoj,aby som nič nemusel riesit,darceky mfp,aj ked urcite nejaka drobnost potesi,ale zas tiez mi pride dost blbe aby som niekomu povedal co chcem,a on mi to kupi a da mi to...to je take proste co ja viem
a čo sa týka diskusie, zaželaj si nejakú knihu , tej sa poteší takmer každý, čiže možno aj ty ale každopádne, mala by si si želať niečo, čo ťa baví a máš to rada, urobí ťi to radosť. Ale nikto tuto z birdzu ťa nepozná lepšie ako ty sama, čiže zbytočná diskusia. :/ Sorry, to jest len môj názor.
@18miki18 Ja sa neurážam. Len ma táto odpoveď niekedy štve.
@fxx Ale veď ja viem, každý by chcel mať svätý pokoj, o to mi nejde. Len nemám rada, ak niekto takto odpovedá. Veď nie je problém povedať, že si na darčeku nepotrpí (a aj tak ho dostane, lebo ja som už raz taká). Ale napríklad, povie mi, že chce auto, tak dostane aspoň angličáka (aj to len pri ľuďoch, ktorých ať tak dobre nepoznáme, lebo pri dlhoročných známych vieme odhadnúť, čo by ich potešilo.)
Tak ja do teba nevidím ani neviem čo potrebuješ/chceš Mna kebyže sa to ale niekto spýta tak poviem:Sony Ericsson Xperia Neo ale modrú chcem lebo mne sa páči ten mobajl hlavne za farbu a ked nebude tak Xperiu mini pro
sama musíš vedieť čo chceš na vianoce a ak nevieš , tak to znamená že máš asi všetko čo ta napadne
prinajhoršiom povedz nech ti na vianoce daju peniaze a ak uvidíš v obchodoch čo naozaj chceš , tak si to kupíš ...lepšie ako ked ti niečo vyberú sami a nebude sa ti to páčiť.
súhlasím s @lexxie .... ver že je lepšie keď ťa kúsok zafinancujú akoby mali sami vymýšľať len aby ti niečo dali a koniec koncov by asi vymysleli nepotrebnú vtákovinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a čo sa týka diskusie, zaželaj si nejakú knihu , tej sa poteší takmer každý, čiže možno aj ty ale každopádne, mala by si si želať niečo, čo ťa baví a máš to rada, urobí ťi to radosť. Ale nikto tuto z birdzu ťa nepozná lepšie ako ty sama, čiže zbytočná diskusia. :/ Sorry, to jest len môj názor.
@fxx Ale veď ja viem, každý by chcel mať svätý pokoj, o to mi nejde. Len nemám rada, ak niekto takto odpovedá. Veď nie je problém povedať, že si na darčeku nepotrpí (a aj tak ho dostane, lebo ja som už raz taká). Ale napríklad, povie mi, že chce auto, tak dostane aspoň angličáka (aj to len pri ľuďoch, ktorých ať tak dobre nepoznáme, lebo pri dlhoročných známych vieme odhadnúť, čo by ich potešilo.)
a nakoniec dostanem knižky, tie sa vždy zídu
prinajhoršiom povedz nech ti na vianoce daju peniaze a ak uvidíš v obchodoch čo naozaj chceš , tak si to kupíš ...lepšie ako ked ti niečo vyberú sami a nebude sa ti to páčiť.