samozrejme ze ked mam milovanu osobu tak mam sex iba s nou, a ak nemam nikoho tak sex nemam vobec lebo neuznavam nezavazny sex na jednu noc bez nejakeho dlhodobeho vztahu...natolko si sama seba vazim ze sa nebudem rozdavat kade komu.sex jedine s laskou
Myslim,ze ked niekoho naozaj milujes,nedokazs mat styk s niekym inym.Ale dnes je to trend,ked tie sliepocky od 10 do 20 chodia s jednym a jebu s druhym.To je take uzasne byt in ,ked o vas rozpravaju chalani ako o nejakej fajn povolnej kurve,co by chcel kazdy skusit.Hej to mozno,ale taketo baby si clovek nemoze predsa vazit.Ja mam priatela a rozumiem si s nim po kazduckej stranke.Milujeme tu istu hudbu,to iste oblecenie,mame uplne rovnake nazory a este on je erotoman a ja nymfomanka.Navzajom si davame co potrebujeme a ja nepotrebujem hladiet po inych chlapoch,po spolocnosti nezrelych chlapcekov,netuzim po nevere.Viem ze ani on by jej nebol schopny.Prosto sme jeden pre druheho vsetkym,nic viac nepotrebujem
ja vidim rozdiel v dvoch slovach: sex a milovanie
sex mozu mat aj uplne cudzi ludia, sice absolutne nechapem co ich na to uspokojuje. take o kokote
a milovanie je len doplnok k laske ako takej. a v podtstate sa da zit aj bez toho. ja uz tak zijem dobrych 16 rokov
tak laska je cit a sex je cinnost...co sa tyka tychto dvoch veci vo vztahu tak si myslim ze lasku si treba budovat...dvaja ludia ktori zistia ze su jeden druhemu sympaticky,ze maju podbne nazory,zaujmy a podobne,zacinaju sa spoznavata neskor splu chodit..je medzi nimi laska,pretoze sa majuu radi a navzajom si vyhovuju ako partneri..a sex vo vztahu urcite hraje svoje rolu a v kazdom dlhotrvajucomvztahu by aj mal byt,ale malo by k nemu dojst az potom,ked si navzajom uvedomia,ze su pre seba ti pravy ,mal by to byt pre nich niay ten prejav lasky,nieco co je pre nich vzacne pretoze sa miluju ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
sex mozu mat aj uplne cudzi ludia, sice absolutne nechapem co ich na to uspokojuje. take o kokote
a milovanie je len doplnok k laske ako takej. a v podtstate sa da zit aj bez toho. ja uz tak zijem dobrych 16 rokov