...život vo veľkých mestách prináša rôzne zábavky napríklad cluby fanúšikov aut, jedál, hudby, športu, web stránok (napr. birdz) ja len že či sa zapájate do niečoho podobného. a prípadne aké podobné clubové stretká poznáte
jasne, milujem spolocnost ludi takze taketo veci vyhladavam ale zatial to bolo len cisto nahodne stretnutie s ludmi, ktori maju podobne zaluby ako ja Nepoznam skoro ziadne kluby, viem ze pri Euroveicke chodia behat nejaky NIKE bezci a to je klub a behaju takto po roznych miestach v BA, ale beh ma az tak nebavi A este viem ze je nejaka skupina ludi co sa stretava v meste a spolocne chodia do lesa niekde v BA, ale les ma tiez az tak moc nebavi Skor by sa mi pacil nejaky klub ludi co radi chodia na kavu a chodili by sme spolu a hodnotili kvalitu
@luc.ka to nemyslíš vážne, veď už nemáš 15 Či aj ty zvykneš nahodiť košieľku a ísť tam trsať s tínejdžerkami na poprock a tváriť sa že je to indie, aj keď netušíš čo slovo indie znamená?
@chevro tak bola som tam raz, a ani tú košieľku som nemala... : disappointed: (toľko k tej "pravidelnosti" aj som si tam pripadala čudne, ale snažila som sa nepripisovať to tomu vekovému priemeru
@pumaamravec to je výzva... ale ja nie som veľmi kávový odborník. hm. ale nevadí, vypracujem sa... chcela som nejakú náhradu k degustovaniu vína, keďže víno neznášam... a toto sa mi zdá celkom ok
@luc.ka ja som tam chodieval na indie tak pár rokov dozadu a už vtedy to bolo docela zlé, teraz to ide podľa mňa docela dolu vodou... ako, že tam zahrajú občas pár dobrých pesničiek (možno už ani to nie) je síce fajn, ale všetko ostatné je proste zle a ak mám povedať ktorú akciu v účku považujem za najhoršiu, tak je to indie... sorry no
@luc.ka no jasne ze sa vypracujes budeme uplne najvacsi experti na kavu ale tu kavu nebudem vypluvat tak ako sa to robi s vinom pri degustacii tusim 60 salok denne sa da vypit kym to je bezpecne
@chevro pre mňa hudobne ale asi jediná, ktorú znesiem... tých zopár dobrých ma poteší, a tá vata pomedzi to mi nevadí. deti by som tam bila všetky do radu, ale tak... no evolúciu nezastavíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...nike bežcov poznám je to celkom zábava ale zatial som s nimi nebol len som bežal nejaké bratislavské behy akosi si neviem nájsť čas..
...potom je ešte VW club stretnutia ľudí čo majú takéto autíčka a upravujú ich (futbal klub pri sade janka kráľa )
Ale momentálne v žiadnom ktorý má viac ako jedného člena nie som Ale tých jednočlenných mám viacero!!