ja by som chcela ísť na internátnu(strednú) školu. máte s intrákom skúsenosti?ja sa bojím, že sa tam nebude môcť učiť, chcem vedieť vaše názory a najmä skúsenosti. prosím napíšte ľudia z intráku.
ja som na intraku a som mimoriadne spokojny.....kedze som na vysokej tak sa ucim len cez vikendy takze s tym problem nemam....uz teraz mame naplanovany opijas na oslavu letneho semstra ..podla mna to skus
intrak je podla mna blbost lebo ako som pocul tak daktore intraky su take ze zle tam stravuju a tak no ja by som nesel na zaden ja radsej doma a je to lepsie ... ana intraku zasa by som nemal vychadzky vonka do 23:00 napriklad to ne ....
Ja som na intri a neviem si to vynachváliť, vychovavatelia sú trapný a keď sa im nepáčiš tak si na teba zasadnú, starší žiaci si na teba tiež zasadnú ale to prežiješ...ja som tam už teraz druhým rokom a zanič by som stamaď neodišla...Hoci sú dakedy také chvíle že proste potrebujem odtial vypadnúť ale neriešim...
Neviem na aký intrák chceš ísť ty ale my máme vyhradené 2h na štúdium keď musí byť šade ticho a klud (ja som samozrejme zlá takže ja rozhodne ticho niesom hehe) ale na každom intráku je to zrejme iné...
preboha nepanikar mne kazdy hovoril ze na intraku sa pokurvim, zacnem pit, fajcit, hulit neviem co vsetko....ze sa nebudem moct ucit. nic z toho neni pravda, ked si taka ze ta len tak nieco neovplyvni neexistuje ze by si sa dala na nieco z toho co som pisala vyssie, je to pravda ze na intraku sa dost pije piju aj na intraku kam chodim ja ale kedze nechcem nepijem a tiez nefajcim aj ked tu je dost fajciarov. a hulili uz aj moje spolubyvajuce a ja som to este neskusila no a s ucenim..je to tazsie ale da sa to. ucim sa dokonca viac aKO doma lebo tam nemam internet a mam tam vyhradene hodiny pocas ktorych sa musi ucit cely intrak a potom po vecierke je uz definitivne ticho...a je tu vela ludi ktori su fajn, a s tymi vychoskami..niektore maju totalne v pazi a napr. my sme schytali byvalu mnisku, puritansku tavu ale aj ta sa da oblafnut a starsi ziaci...chalani starsi su velice v pohode ti nasi si nezasadli ani jeden baby tiez ale vies s tymi to je horsie pretoze dosli nove prvacky a teraz je tam viac bab ktore sa motaju na chalanskych poschodiach tak oni zavidia a maju ta radi pokial ta nevidia sa bavit s nejakym starsim chalanom potom si pridrbana skurvena prvacka ale inak si nas skor nevsimaju. na intraku je mi super, pokoj od rodicov novy ludia s ktorymi mozem byt castejsie..je tam fajn ked mas moznost tak tam kludne chod aj ja som sa toho bala a pochopila som ze ti co ma strasili hovorili zcasti pravdu ale na mna to nema vplyv drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Neviem na aký intrák chceš ísť ty ale my máme vyhradené 2h na štúdium keď musí byť šade ticho a klud (ja som samozrejme zlá takže ja rozhodne ticho niesom hehe) ale na každom intráku je to zrejme iné...