Moc sa riešiš zbytočne
To môžeš mať predsa úplne u riti, čo si o tebe myslia iní. Okrem toho, keby nie takychto ankiet (statusov atd), tak by si aj posobil lepsim dojmom podla mna
Nemôžem hlasovať, otázka je totiž zle postavená. “Myslím si” implikuje, že tvrdenie, za ktoré zahlasujem, nie je nevyhnutne faktom. A to v prípade niektorých možnosti rozhodne neplatí.
Neviem o čo ide ale súhlasím s @ladydoga keďže za posledných 24 hodín nadobúdam pocit, že momentálne máš existencionálny problém alebo začínaš mať predvianočnú depresiu. A to neprospieva nikomu.
@indelirium vymazal som posledne dve fora cca. Predtym nič nikdy. A vymazal som ich preto, ze sa tie komentare nedali čítať a neboli konštruktívneho charakteru.
@wistingher to uplne tak nie je pravda, mne to pride, ze komentare mazes vtedy, ked nedostanes ocakavane odpovede. Pisal som ti tam aj ja konstruktivne a aj tak si to cele zmazal
@thinkaboutjustice Ano 3 komentare tam boli k teme, ale vsetky ostatne len prahsprosté hejty a výsmech. Naštval som sa a zmazal všetko aj prvý môj. Nemám na tychto idiotov nervy už.
@notmehofejk tu sa nikto na fakty nepýta, fakty sú overiteľné skutočnosti. To čo si ľudia myslia, nie je nevyhnutne faktom. Ja som nebol skúmaný tímom vedcov aby o mne boli dostupné nejaké šablónové fakty a vlastnosti. Čo si myslíš o inom človeku je subjektívne.
@thinkaboutjustice ano najprv plno hejtov resp. Iba same hejty aka zla otazka aka hlupa aky som kk7 a vsetko a potom ked to zmazem tak tam zrazu dvaja traja napisu ze " skoda ze si to zmazal, bol som zvedavy na odpovede" akoze seriously?
No tak sa spytaj ty vo svojom fore, tam ti nakladat nebudu a mozno budu pisat k teme.
@wistingher ta otazka tam, zial, bola polozena uplne nestastne, ale vacsina ludi (vratane mna) ti na tu otazku odpovedala. Nebud tak vztahovacny, ak ocakavas, ze vyjadris nejaky svoj konzervativny nazor a ludia ti tu budu k nemu pisat chvalospevy a pritakavat, tak to si ozaj na zlom portali
Takže prevažuje negatívne zmýšľanie ohľadom mojej identity na birdzi.
Uvidím, čo s tým urobím.
Stačí sa izolovať aj online.
Odist odtialto ked sa sem neda dostat je zly napad, ale vymazat z rychleho pristupu by šlo. Tym padom si na to casto ani nespomeniem. Aj ked som rozmyslal nad otazkami pocas jazdy v aute alebo v meste... a vacsinou ich zabudol ked som sa dostal k birdzu na pc.
Ale to je debilina vybrat sa niekam len tak sám. To by som musel mat velky obnos penazi k dispozicii aby som si povedal a ved co este mam, neni to vela tak tentokrat...
Mozno fitnesscentrum by bolo pre mňa.
@thinkaboutjustice vacsina ludi len dosla hejtovat. Nic viac. A chodi stale. Ja som si to nevymyslel. Tu je iba jedno riesenie. Prestanem prispievat. A vsetci budu ok. Konecne bez blbych for ale hlavne mna ako pouzivatela.
Esteze tu pouzivam tento nick.
Pamätam si, ked som bol rád naposledy. Na MS vo florbale keď som bol viac v hale ako v škole či doma. Tam bolo fakt dobre a dokonca som ani sám nebol väčšinu času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
To môžeš mať predsa úplne u riti, čo si o tebe myslia iní. Okrem toho, keby nie takychto ankiet (statusov atd), tak by si aj posobil lepsim dojmom podla mna
To ako ťa vnímam je komplikované, ale v skratke, chápem ťa a je mi ťa ľúto.
Som strašne rád že som sebou a nie tebou...
Snáď sa z toho dostaneš.
Tam si zahraj WoWko, Jedi Fallen Order alebo nových Pokémonov !
No tak sa spytaj ty vo svojom fore, tam ti nakladat nebudu a mozno budu pisat k teme.
Uvidím, čo s tým urobím.
Stačí sa izolovať aj online.
Odist odtialto ked sa sem neda dostat je zly napad, ale vymazat z rychleho pristupu by šlo. Tym padom si na to casto ani nespomeniem. Aj ked som rozmyslal nad otazkami pocas jazdy v aute alebo v meste... a vacsinou ich zabudol ked som sa dostal k birdzu na pc.
Ale to je debilina vybrat sa niekam len tak sám. To by som musel mat velky obnos penazi k dispozicii aby som si povedal a ved co este mam, neni to vela tak tentokrat...
Mozno fitnesscentrum by bolo pre mňa.
Esteze tu pouzivam tento nick.
Pamätam si, ked som bol rád naposledy. Na MS vo florbale keď som bol viac v hale ako v škole či doma. Tam bolo fakt dobre a dokonca som ani sám nebol väčšinu času.