mam dve naj kamaratky, jednu zo zakladnej, druhu zo strednej skoly... obe sa navzajom neznasaju... vzdy si musim vybrat, s ktorou idem von... moj problem je, ze kamoska zo zakladky sa hneva, ked idem s druhou von, doslova zuri, musela som jej aj prisahat,
naco si jej psisahala ze sa s tou druhou kamoskou nestretnes? ved ked ste normalne kamosky tak bi si ju nemala obmedzovat iba kvoli tomu ze ti to jedna z nich povie co nemas vlasny rozum?
Ale vcíť sa trochu.Keby Nárazuvzdorná bol žiarlivá urážlivá pipka (pre účely tejto konzervácie sa tvárme, že nie som), zdochol by si na deficit nikotínu.
Rovno povedz tej zo základnej, že sa ti do toho nemá čo srať a je krava a že sa s ňou nemusíš stretávať, keď jej to tak vadí. Bože, toto je hlúpe. Nechápem, ako si toto niekto môže nechať a tiež ako si to niekto môže dovoliť.
Zo zakladnej skoly ? To je trocha odveci zakladna skola dokopy nic neznamena, ludia sa najviac menia pri finalnom dospievani .... podla mna je dost trapne hnevat sa na niekoho zo zakladnej skoly este teraz v 19tich rokoch nie ? Ved ste boli deti.
Ale ciste technicky vzate.....Keby mojmu najlepsiemu kamosovi niekto ublizil tak sa s tym niekym automaticky nebavim. Podrzal by som najlepsieho priatela..... Je celkom pochopitelne, ze tvoja kamoska sa citi byt zradena, ak sa normalne kamosis s niekym kto jej ublizil.
Prirodzene niekto, komu nebolo ublizene ale snazi sa diskriminovat ineho cloveka len tak pre srandu by nemohol byt moj najlepsi priatel.
Co potrebujes je uvedomit si co vlastne pre teba tvoja kamaratka znamena. Zvazit motiv jej postoja k danej osobe. A potom sa spravne rozhodnut.
tomuto sa hovorí chorobná žiarlivosť..už vopred ľutujem raz jej priateľa, ktorý s ňou bude..ty predsa môžeš mať kamarátky, veď predsa nič zlé nerobíš..len skúsk chápať aj ju, ona sa podľa ma len bojí, že o teba príde, že tú druhú si obľúbiš viac a budete lepšie kamošky, ona chce byť tá prvá..ona možno okrem teba nemá nikoho až takého dobrého pre ňu ako si ty..skús jej povedať do očí, čo pre teba ona znamená, že ju neprestaneš mať rada kvôli inej, lebo ľudské srdce nie je obmedzené počtomosôb, ktoré môže človek mať rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(ROFL)
Ale vcíť sa trochu.Keby Nárazuvzdorná bol žiarlivá urážlivá pipka (pre účely tejto konzervácie sa tvárme, že nie som), zdochol by si na deficit nikotínu.
Máš pocit že osoba, čo ti zakazuje stretávať sa s inou osobou je tvoja kamarátka?
Ale ciste technicky vzate.....Keby mojmu najlepsiemu kamosovi niekto ublizil tak sa s tym niekym automaticky nebavim. Podrzal by som najlepsieho priatela..... Je celkom pochopitelne, ze tvoja kamoska sa citi byt zradena, ak sa normalne kamosis s niekym kto jej ublizil.
Prirodzene niekto, komu nebolo ublizene ale snazi sa diskriminovat ineho cloveka len tak pre srandu by nemohol byt moj najlepsi priatel.
Co potrebujes je uvedomit si co vlastne pre teba tvoja kamaratka znamena. Zvazit motiv jej postoja k danej osobe. A potom sa spravne rozhodnut.