Čo si myslíte o America first, every second counts?
Našiel som stránku, kde pridávajú "paródie" s prízvukom D. Trumpa, prezentujú svoje krajiny a presviedčajú, aby boli na druhom mieste. Trump sa vyjadril, že sa bude zaujímať predovšetkým o záujmy svojej krajiny America first a tak sa začali šíriť videá.
neberiem to ako urážanie na Trumpa, skôr využili jeho výroky na parodovanie svojich krajín. Mnohé sa opakujú po vzore Holandska. Keď som videl prvé video, tiež mi napadlo, že si robia z Trumpa srandu, nakoniec je to však inak. Predovšetkým zvýrazňujú to, že on je proti imigrantom, za bielu Ameriku a chytá problémy za pussy (dvojvýznamové slovo). Neviem či bolo pussy myslené na Clinton. Nesledoval som to až tak. @neznamyclovek
@neznamyclovek to je dosť blbá otázka vzhľadom na to, že si robia srandu z toho čo a ako rozpráva. takže keby bola Hillary prezidentkou, asi by neboli takéto videá, keďže nerozpráva rovnaké veci a rovnakým spôsobom.
keby si ale robili srandu z niečoho iného ohľadom nej a bolo by to podobne super, tak hej, bolo by to cool, prečo nie.
Nemyslim si nic. Tak to ma byt v dnesnej dobe ze pre americana maju byt prvorade zaujmy Ameriky, pre taliana zaujmy Talianska a pre slovaka zaujmy Slovenska.
(Este stastie ze aj my mame prezidenta co sa tak o nas zaujima. Ehm)
Myslim si ze liberalni ludia co su za respektovanie nazorov pekne nerespektuju cudzi nazor a vyslovne cudziu volbu, ktora nie je v sulade s ich nazorom , zosmiesnuju, zhovaduju a protestuju voci nim sice cela volba prebehla v sulade so zakonom. Vidno ako im nezalezi na demokracii a spravodlivosti ale len na ich vlastnych preferenciach a nazoroch.
Co sa tyma Trumpa tak ano pre prezidenta USA ma byt USA na prvom mieste a ziaden problem s tym nevidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
keby si ale robili srandu z niečoho iného ohľadom nej a bolo by to podobne super, tak hej, bolo by to cool, prečo nie.
(Este stastie ze aj my mame prezidenta co sa tak o nas zaujima. Ehm)
Co sa tyma Trumpa tak ano pre prezidenta USA ma byt USA na prvom mieste a ziaden problem s tym nevidim
súhlasím so siedmym komentom