je to krasny tanec. ale ked si vezmes do uvahy ze zacnes od mlada tancovat aby si nieco s tym tancom dosiahol tak k v 30 uz aj tak musis skoncit a vobec mas cele nohy odrovnane
Ale baletkám nezávidím, naozaj je to drina a odriekanie, aj čo sa týka jedla, nemôžu veľa jesť, lebo musia byť štíhle, je za tým ako som už napísala, veľa driny a odriekania.
chodila som na balet ale prestala som po 3 rokoch...bola to drina a už som to nezvládala...teraz často ľutujem, že som nevydržala, lebo balet je fakt nádherný
ja osobne balet milujem a obdivujem ... chodim na irske, kde je mnoho prvkov z baletu a je to fakt drina ... tancujem len dva roky a uz mam za sebou zlomenu nohu a pri snowboardovani musim nosit kolenacku, inak nezjazdim nic ... strasne rychlo sa nicia klby ... ale ked clovek tanec miluje, urobi pre neho cokolvek ...
je to nadherne pokial je zladena hudobna vytvarna a choreograficka stranka nema to chybu...obdivujem ze niekto dokaze nieco tak namahave a zlozite....stvarnit s takou graciou ako tanecnici baletu...vazne klobuk dole...
Ja som chodila rok na konzervatórium - Hlavný odbor Balet. Ale skončila som keďže som to nezvládala. Je to krásne. Baletky a baleťákou skutočne obdivujem, keďže čiastočne viem aké je to peklo dostať sa k úspechu. A ľutujem , že som to nedokáala.
@29 ...aby som sa jasne vyjadrila ja som sa baletu venovala od 5-tich 6 rokov a potom som šla na konverzatórium na rok. Čižč baletu som sa venovala 7 rokov.
tancujem ho už osem rokov je to hrozná drina ale oplatila sa. formuje to postavu, všeličo vyhrám a teraz som balet spojila s jazdením na koni kde tiež chodím osem rokov a je to skvelá kombinácia. a inač balet sa dá spojiť aj s hip hopom. ja som to už skúsila a bolo to fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale baletkám nezávidím, naozaj je to drina a odriekanie, aj čo sa týka jedla, nemôžu veľa jesť, lebo musia byť štíhle, je za tým ako som už napísala, veľa driny a odriekania.