tak zaleží od toho aký su. ak su namyslený a rozmaznaný tak si myslím že su namyslený a rozmaznaný, ale mám kamaratku ktorá pochádza z dobre zabezpečenej rodiny ale je uplne normalna. takže zaleží od povahy a nie od toho kolko maju na účte...
Nie sú peniaze ako peniaze. Niekto ich má vďaka bohatým rodičom, niekto vďaka podozrivým machináciám a niekto je pracovitý a ambiciózny človek, ktorý si ich vydrie.
že sú to väčšinou šikovný ľudia čo vlatnou snahou a úsilím zbohatli a ľudia vidia len ich peniaze a nie aj úsilie ktoré museli vynaložiť aby tie peniaze získali
obdivujem self-made boháčov.......mali nápad a vytrvalosť........
ale čestne sa dá zbohatnúť asi iba na Západe........tam nebol socík, rozkrádačky družstiev a fabrík, skartovanie štb záznamov...žiadne tresty pre vysokých funkcionárov.....mafiánska privatizácia.........rodinkárstvo ale ABSOLÚTNE všade.......tu nie je kultúra podnikania
ze su sikovny ked to dokazali ale nemam rada ludi prilis zatazenych na karieru, ktori pritom kaslu na kamaratov a rodinu, tym su potom peniaze nanic ked s nimi nikto nebude
to je o povahe ale vacsinu ludi peniaze skazia a su z nich povysenecky kkti , ale ako hovorim je to o povahe niektory mozu byt/su v pohode ... proste ako aj chudobny a ako aj seci to je jedno
Poznam dost bohatych ludi aj v rodine ich mam zopar a dobrosrdecnejsich ludi nepoznam. Ano, mozno su opatrnejsi a nedovercivejsi, ale v zasade su to vynikajuci ludia, ktori pomozu vzdy ked je to v ich silach. Samozrejme generalizovat sa to neda, ale zatial nepoznam bohatych hajzlikov.
@kejtyna dakujem ale nee proste podla mna si bohaty ludia ktory su "nestastny" nevazia to co maju , proste keby som mal kopu penazi tak si uzivam zivot , ine je ked ti zomrie nekdo z rodiny alebo nekdo blizky vtedy je jedno ci si bohata alebo chudobna , ale inak nepoznam dovod preco by mal byt bohaty clovek nestastny lebo si moze dovolit dovolenky na vysnivanych miestach , auta elektroniku atď. vsetko naco si spomenie.......a chudobny clovek ako napriklad ja si moze dovolit akurad tak holu rit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
že sú obklopovaní neuveritelnou falošou , závisťou a každý chudobnejší kto sa k nim priblíži ich chce využiť
a som si spomenul na to co povedal pista lakatos :
byt chudobny nieje hanba , len je to neprijemne
nám sa to už nepáči,
že len vy sa dobre máte
a nás všetkých okrádate!
Staviate si vily, domy
rúbete nám naše stromy
a fabriky zatvárate
svedomie vôbec nemáte!
Vy zlí hnusní boháči,
idú na vás pankáči,
revolúcia zvíťazí,
do väzenia vás fšetkých vrazí!
Môj názor je, že peniaze vela dávajú, ale aj vela berú.
Nie sú peniaze ako peniaze. Niekto ich má vďaka bohatým rodičom, niekto vďaka podozrivým machináciám a niekto je pracovitý a ambiciózny človek, ktorý si ich vydrie.
ak je niekto narodeny do dobre situovanej rodiny a nemusi pohnut ani ritou, cely zivot je to sebecky a absolutne nie zivotaschopny rozmaznany fracek
ked sa niekto vypracuje z nuly sam, ma moje uznanie
čo si ty myslíš o chudobných ?
Vy vlí hnufní boháfi,
nám fa to uv nepáfi,
ve náf ftále okrádate,
polífiu v hrfti máte
Vypafení politifi,
a vobráfi na ulifi
predávate drogy defkám,
mafia fi plní vrefká
(...do pife!!!)
ale čestne sa dá zbohatnúť asi iba na Západe........tam nebol socík, rozkrádačky družstiev a fabrík, skartovanie štb záznamov...žiadne tresty pre vysokých funkcionárov.....mafiánska privatizácia.........rodinkárstvo ale ABSOLÚTNE všade.......tu nie je kultúra podnikania
@hetfield @18 ako sa vola ta pesnicka ? ked to teda vobec pesnicka je