záleží vždy od muža a situácie. Poznáš ho ty a vieš či si to bude ceniť alebo nie a čo mu spraví viac radosť. To platí nie len pre teba, ale pre každého. V nevhodnej situácii a nesprávnej osobe Každý môže tak skončiť ako si aj ty skončila..
ze je to zbytocnost. keby bola kupena, tak by mi bolo luto tych penazi a citil by som sa ako buzna a keby bola natrhana, tak by som sa citil ako buzna. Kvety su pekne, ale tak dostat kyticu... nemozem za to, ze vyrastam v takejto spolocnosti Radsej nic ako kyticu Ale je plno veci, co by ma potesili, netreba si zufat!
no, aby bolo jasné, tá kytica nebola jediným darom.....bola len doplnok k tomu všetkému a bola vyslovene pánska, si predstavte, že aj také viažu a @anatolynx díky a v tej prvej vete s tebou uplne suhlasim!
@belzeboss proste je pánska dáva sa tam taký veľký čudný kvet a viac zelene no a menej farieb a ozdôb.....ani ja ich nemám rada ale to ani tú osobu, co ich dostala, takze mam pass :d hh a si zabudol ešte, že tomu treba meniť vodu, čo sa mi vôbec nechce a keď ju nemeníš, tak fajne hniju vo váze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Asi záleží aj na situácii
je to divné. ale aj horšie veci sa stávajú
ja by som sladkosti nechcel , pre sportovcov to je zabijak. Co ine okrem kvetu by mala kupit? jedneho kusu, nie kytice
..ja kvety vyslovene nemam rad, teda izbove ano, ale kytice neznasam, podla mna su zbytocne a zaberaju miesto
no vies, ja som ani nevedel, ze tomu sa meni voda..som myslel, ze ked zacnu smrdiet tie kvety tak sa vyhodia
Ale ak to daruje žena mužovi tak je to postavené na hlavu !