Čo si myslíte o domácich miláčikoch, čo vám kradnú jedlo z taniera?
Máme doma papagája a neexistuje, aby som sa v kľude najedol.Hneď ako mám naložené tak už tam má strčený zobák a s tvárou neviniatka mi kradne od zeleniny, cez zemiaky až po mäso a do polievky, či čaju sa tiež neostychá zabrdnúť.Aj teraz mi vyžiera moje čo
papagáj by už nebol...ako...mám rada zvieratá, ale aby mi išli do taniera...niečo iné, keď im dačo hodím ja...aj keď môj osmáčik mi raz skočil do taniera... ...ale ten chlieb, čo tam bol som stihla zobrať, lebo som videla, že už skáče...
aj mne sa to stava zrovna vcera som si spravila capuccino isla na poschodie sa prezlicet z pyzama, upratat pelech... a vratim sa a macka mi cele capuccino vypila A to som si myslela ze zvierata kavu nelubia
no samozrejme môj kocúr si rád odbalí desiatu kým si umývam zuby ráno a ked ho načapám a balím si nakusnutú desiatu (tak čo budem hladná a otočím sa tak on zapíja moju desiatu vodou z hrnčeka na stole
@8 no papagáj síce neslince, ale ak ho mám na ramene a nechcem mu dať z môjho jedla, tak buď mi škrečí do ucha alebo ma tam ďobe, nedajbože ak sa na mňa vysere (do slova a do písmena)
@0 ja mam takeho kocura ked jem nejake mäso, alebo ryby a nedajboze sme v jednej miestnosti zacne kricat kym mu nedam skusit,/neda sa to jeho kvilenie pocuvat, musite mu jednoducho zapchat hubu/
minule mi tak zjedol polku makrely som sa nemohla kludne najest, najskor sa musel ON najest...
@ vlcica1989 hej to je dôležité... ....ale inak jedna pani mala hada...škrtiča...a spávala s ním v posteli....zrazu si všimla, že had sa nejako rozširuje, že hrubne...tak že pôjde radšej k veterinárovi...a ten jej povedal, že had hrubne preto, lebo sa prispôsoboval jej telu...teda ju chcel zožrať
nas orol robi to iste, zvykla som si. skor musim davat pozor, aby nezozral nieco, co ho zabije... posledne sa ponukol na rohu nasej kozenej sedacky. uz zas.
ja mam psa, ktory to robi , dostali sme ho na Vianoce ako 4 rocneho a do vtedy nebol vyhovavany, zacal sa vychovavat az teraz, a ked sme isli rozbalovat darceky, tak on sa zdekoval do kuchyne a pokojne si vyskocil na stol a dojedol zvysky z vecere, aj rybu
@0 ako moze mat papagaj tvar neviniatka? vsak papagaj vyzera (podla mna) furt rovnako a nikdy by som zvieratu nedovolila jest z mojho jedla, aj keby som ho mala akokolvek rada..je to nehygienicke..
Hm... nášho psa sme učili aby to nerobil... Ale raz sa starkej stalo že jej zožral koláče z taniera a zas kocúr ten behá po stole takže sa musí do izby zavierať...
to je milé ja mam len zajaca ktorý obžiera izbové kvetiny a tlačítka s ovladača a čo tak zavrieť vtáka do klietky? alebo si ho posadiť na plece, alebo mu otvoriť okno a dopriať volnosť?
@20 lenže ona sa len tak nedá vyhnať preč, stále sa vracia, je neústupná, vidí ln to moje jedlo, z ktorého by si mohla odobrať...ach jaj @21 no tak s papagájom sa nám to nepodarilo...predtým sme mali jedného, kde nám to šlo, ale táto sa vymyká normálu @24 podobne aj u nás...až na to, že mi to fakt začína vadiť @blacksoul asi si ešte nevidela, ako sa pomaličky zakráda papagáj k jedlu a tak potmehútsky dačo vyberie a potom sa tam zabrdne akoby nič.A práve pre to, že je to nehygienické, tak s tým bojujem, ale zatiaľ nič moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
papagáj by mi nevadil, horšie sú psy, ktoré slintajú, neodolateľne žobrú a za krkom vám nadáva stará mama, aby sme ich nekŕmili
minule mi tak zjedol polku makrely som sa nemohla kludne najest, najskor sa musel ON najest...
@21 no tak s papagájom sa nám to nepodarilo...predtým sme mali jedného, kde nám to šlo, ale táto sa vymyká normálu
@24 podobne aj u nás...až na to, že mi to fakt začína vadiť
@blacksoul asi si ešte nevidela, ako sa pomaličky zakráda papagáj k jedlu a tak potmehútsky dačo vyberie a potom sa tam zabrdne akoby nič.A práve pre to, že je to nehygienické, tak s tým bojujem, ale zatiaľ nič moc