ak mu to sekne tak vyzera sexy ... ale keď je ako chodiace šrotovisko tak sa na neho radšej ani nedívam ... nemam rada takych tych až fest zarytych metlákov ktorý nemyslia skoro vôbec na nič iné ...
inak ale taka retaz je nebezpecna ja som sa s nou raz zasekla do lavicky na zastavke a nevedela som sa vyslobodit (predomnou stal bus a dalsi isiel tak za pol hodinu) ale nastastie sa mi to podarilo vcas
o "drsnakoch", typu mam 15, bol som vsade a vsetko som videl, mam cigaretu v ustach, slovnik hodny bezdomovca, rytmus na plnu hlasitost a takych "chlapcov z ulice", ako je @rytmusjenajlepsireper ?
alebo o ludoch co to proste nemali lahke a nie su to padavky, maju bolestive zivotne skusenosti?
metalisti su drsi asi ti ako @11 napravo ale inak vacsinou co poznam tak ani nie , ale kedze ani nechcu byt tak je to OK.
A o tych co maju vyholenu hlavu , popripade ten dekel na hlave vykoseny ako rytmus , kemru kade chodia a zeny oslovuju caja , jebacka tak z nich sa semejem.
Minule som videl vo vlaku , neznasam netolerantnych namyslenych pubertakov
inak aj ja som nosila "reťaz" a čo ako ? v mladom veku keď to niekto nosí tak si vravím , životné obdobie, veď z toho vyrastie v staršom veku treba dávať pozor či je to len socka alebo muž vyznávajúci tvrdšiu hudbu
každy ma svoj vlastny pohlad na svet svoj vlastny štyl
prave preto mam rada takych ludi čo sa odlišuju od vetsiny ostatnych a počuvaju niečo tvrdsie plus to niako pprejavuju trebars stylom obliekania zato maju niektory umna velke plus ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
som aj ja drsnacka?
alebo o ludoch co to proste nemali lahke a nie su to padavky, maju bolestive zivotne skusenosti?
skor by som povedal ze drsnaci v uvodzovkach su hip hoperi a rapperi...teda ti šašovia čo sa na nich hraju..nie ti skutocni
ale inak paci sa mi rockersky styl..vybijane opasky, retaze a tak..ale vsetko s mierou
A o tych co maju vyholenu hlavu , popripade ten dekel na hlave vykoseny ako rytmus , kemru kade chodia a zeny oslovuju caja , jebacka tak z nich sa semejem.
Minule som videl vo vlaku , neznasam netolerantnych namyslenych pubertakov
podľa trička zhodnotím, či sa poteším na tom, že niekto s podobným hudobným vkusom alebo sa jedná o temné pozérske decko
a k téme: metalistov nepovažujem za "drsňákov"
ale keď mi stoja v ceste to je niečo iné
prave preto mam rada takych ludi čo sa odlišuju od vetsiny ostatnych a počuvaju niečo tvrdsie plus to niako pprejavuju trebars stylom obliekania zato maju niektory umna velke plus ...