ze je to normalna hudba , neviem , stale nechapem co maju ludia proti EMO a preco zakladaju taketo diskusie a nenapadne sa snazia povedat ze je to sracka a to nepoculi ani jeden song cely iba jednu uskriekanu 5 sekundovu cast ..... nech si kazdy uznava to co chce , co sa mu paci a dajte uz kurva z tymto pokoj ! nemam nervy na to ako stale nieje nikdo spokojny z hudbou , tak a co ? nechaj si to nabuduce pre seba , kazdy si radsej nic nemysli ! ja si o rap-e , techno , RnB , pop-e nemyslim tiez nic lebo to nepocuvam a ani nemozem teda posudit ci je to naozaj tak blbe ! bieber mi je ukradnuty lebo mi nijak nezasahuje do zivota tak co sakra mate proti vsetkemu ?!
Nech si žijú svoj štýl obliekania a hudbu(ktorá vlastne neviem ako znie), ale tá ich teória neznášanlivosti voči všetkým a tým, že svet je na p... to je psychická porucha a nie štýl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ááá GREEN DAY NIE JE EMO !
Emákov radšej ignorujem
Nech si žijú svoj štýl obliekania a hudbu(ktorá vlastne neviem ako znie), ale tá ich teória neznášanlivosti voči všetkým a tým, že svet je na p... to je psychická porucha a nie štýl.
A emo hudba? napadá mi tokio hotel... a to, že vela ludí zamieňa scene a emo, napr. Paramore je scene a nie emo!!!!!