keby ma jebla mrtvica tak nech uz poriadne. a keby som mala byt ochrnuta a nevedala ani hovorit tak by som ju chcela. nechcela by som pol roka len mrkat ocami.
vsetkym ktori su proti pustit do tela elektrosoky , napichat ihly a dat lieky ktore su len na ozdobu nech vedia co je to bolest a potom nech nesuhlasia ked chce niekto taky eutanaziu kto take bolesti preziva roky ... prirodzene zaobstarat kvalitnu legislativu ale to skor budu na slovensku pecene holuby padat --->nebol by som proti O
jednoznačne som za. Má to výhody pre blízkych aj pre samotného chorého. Myslím, že dobrovoľný odchod je menej bolestný ako trápenie sa... Ja som jednoznačne za.
Možno by to jedine chcelo nejakú či už papierovačkovú, alebo inú záruku, ktorá by to trocha pretiahla, aby bolo jasné, že to rozhodnutie je premyslené, ale inak akosi nevidím moc negatív toho, že sa človek rozhodne radšej pre smrť bez bolesti, ako pre život s ňou a v podstate tým často dosť ušetrí aj nejakým opatrovníkom okolo ...
KDH nám v tomto ešte pridusí, ale aj tak sa tomu vlastne môžeme v tomto momente len tešiť, zmena nemohla dopadnúť lepšie, teraz by to už chcelo len nejaký ten prechod k o dosť väčšiemu liberalizmu ...
Sranda inak, že sa nájdu ľudia, ktorí sympatizujú ako s KDH, tak s SaS ...
Ja bedlivo dúfam, že do budúcna volič pravice už nebude potrebovať nejaké konzervatívne bullshity zahŕňajúce zakazovanie niečoho ostatným ...
(Inak, to by mohol byť nepekný oheň, ak by si KDH vydupalo nejaké zmierlivejšie znenie vatikánskej zmluvy a SaSke by nevyšlo nič z tých liberálnych programových bodov)
@tunidlo aj na jednej strane aj na druhej vidim urcite body, ktore mi nie su po voli.. a ktore naopak, sa mi pacia.. tiez mam liberalnejsieho ducha
tak oni stavaju na hodnotach, ktore uz nam nic nehovoria, takze je to alfa a omega..ale skutocne cakat od nas, ze sa nam to bude vsetkym pacit, je tiez uzkoprse ( a hlavne, ze sa to bude pacit koalicnym partnerom, ktory sa uz pri rieseni tejto otazky popalili )
@novy nov jedine verejne, privatne gratulacie neprimam nie som tajnostkarka inak som vymyslela uz tie nase prevleky (pre tu kapelu) budeme mat metal kroje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Možno by to jedine chcelo nejakú či už papierovačkovú, alebo inú záruku, ktorá by to trocha pretiahla, aby bolo jasné, že to rozhodnutie je premyslené, ale inak akosi nevidím moc negatív toho, že sa človek rozhodne radšej pre smrť bez bolesti, ako pre život s ňou a v podstate tým často dosť ušetrí aj nejakým opatrovníkom okolo ...
KDH nám v tomto ešte pridusí, ale aj tak sa tomu vlastne môžeme v tomto momente len tešiť, zmena nemohla dopadnúť lepšie, teraz by to už chcelo len nejaký ten prechod k o dosť väčšiemu liberalizmu ...
Sranda inak, že sa nájdu ľudia, ktorí sympatizujú ako s KDH, tak s SaS ...
Ja bedlivo dúfam, že do budúcna volič pravice už nebude potrebovať nejaké konzervatívne bullshity zahŕňajúce zakazovanie niečoho ostatným ...
(Inak, to by mohol byť nepekný oheň, ak by si KDH vydupalo nejaké zmierlivejšie znenie vatikánskej zmluvy a SaSke by nevyšlo nič z tých liberálnych programových bodov)
tak oni stavaju na hodnotach, ktore uz nam nic nehovoria, takze je to alfa a omega..ale skutocne cakat od nas, ze sa nam to bude vsetkym pacit, je tiez uzkoprse ( a hlavne, ze sa to bude pacit koalicnym partnerom, ktory sa uz pri rieseni tejto otazky popalili )
Sama som našim povedala, že ak budem v kóme, alebo mám ostať dementná, nech ma odpoja aj za cenu nejakého trestu