ak nikoho ineho okrem seba nehrozuju, tak su mi ukradnuti. ak zacinaju kvoli prachom na fet okradat ostanych, obmedzovat spolocnost a pod., v takom pripade som voci nim negativne naladena
Keď som bola raz v jednom bare neskoro v noci keď tam už bolo dokopy 5 ľudí, prišiel úplne cudzí chlapec začal mať debilné poznámky že som hlúpa blondína atď... nevšímala som si ho až kým nezačal hovoriť že ma zbije jeho čaja a potom do mňa hodil cigu a pošpinil mi moje krásne tričko.. tak som vstala, vrazila som mu, zhodila na zem a kopala... kebyže tam nebol jeho kamarát tak by som ho od nervov asi prizabila...To že to je feťák som sa dozvedela až potom...
ze mali problemy a hladali "lahsiu" cestu von ... ale pritom odbocili na cestu do pekiel ...
... ale zase podla toho aky fetaci ... co beru ... a tak ... niekedy by som sa im ani necudovala ze nieco zacali brat ak mali naozaj problem a aj tak by sa im zilo velmi tazko :/
ťažko povedať,podľa toho,čo si pod tým predstavuješ. keĎ tým nikomu nejak neubližujú (okrem seba) je mi to jedno,ich vec. sú aj horšie veci ako to,že niekto fetuje....
tak ja mám názor...že....niektorí zato nemôžu...tým myslím že fetovali prinútene--chápete..sekty a tak...taak tych vobec neodsudzujem..proste nemali štastie...a tí čo iba z blbosti začali tak tých by som aj ja dokopala...si ničia život iba za posraté drogy
aham. v tom prípade ich neodsudzujem, skôr by sa im malo pomôcť, ale tiež je to ich voľba čo si robia zo životom, či už k tomu majú dôvod alebo to robia len tak z nudy. jednoducho mi nijak neprekážajú.
@35 súdim podľa skúsenosti..ešte sa mi nestalo že by som stretla normálneho feťáka...aj tak väčšina z nich pokiaľ to neukončí skončí pri krádežiach, napadnutiach atď atď... tí ľudia majú vymyté mozgy a je vylúčené aby sa taký človek vedel správať normálne...
@15 čiže ak berú drogy sami od seba, tak ich odsudzuješ, ale keď sa sami od seba pridajú k sekte, nechajú si vymyť mozog a potom začnú brať drogy, tak to len "nemali šťastie"?
no a normalne ked sa mam vyjadrit teda tak je to smutna okolnost velmi veru, raz som videla jedneho na zastavke a bol to des hroza strasne proste v inom svete bol vsade vyvreskoval rozkopal vsetko...neprijemne no, co by som si nich mala mysliet? treba to riesit. kks neviem formulovat vlastne myslienky...
mmm..nadpriemernej väčšine ľudí "feťáci" prekážajú....okej....aj mne, v tom zmysle keď vidím rozbitého týpka na ulici, čo obťažuje iných, alebo zhaluzeného čo kradne aby si zohnal čojaviem dávku.....ale je tu aj veľa takých o ktorých by ani nikto nikdy nepovedal že im niečo koluje v tele...môžeš sa pozreť na hocijakú babu, chalana a povieš si..."hmmm...aký fešný...toho/tú by som brala.." ...a pritom ani netušíš že je to človek závislý od drog...ale je to jeho vec a pokiaľ si to necháva pre seba a vonku pri ostatných sa snaží žiť ako každý obyčajný človek, prečo by mal niekomu vadiť a byť nazývaný feťákom???
a ešte jedna vec: je FEŤÁK aj ten kto fajči trávu?? tým čo si to myslia možem poslať len srdečný úsmev a odkaz že nech sa spýtajú mamky alebo čojaviem babky či aj oni zamlada neboli "feťáci"
prečitajte si knižky Motýlik alebo Tovar, sú to pravdivé príbehy o dvoch feťačkach...je tam ipísaný celý ich feťácky život, od začiatku až do konca..možno na nich zmenite názor a budete ich brať úplne ináč..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
život ma tu strašne baví
Dávam si do žili piko
Aby to tu dobre žilo
- niektorých ľutovať určite netreba
Keď som bola raz v jednom bare neskoro v noci keď tam už bolo dokopy 5 ľudí, prišiel úplne cudzí chlapec začal mať debilné poznámky že som hlúpa blondína atď... nevšímala som si ho až kým nezačal hovoriť že ma zbije jeho čaja a potom do mňa hodil cigu a pošpinil mi moje krásne tričko.. tak som vstala, vrazila som mu, zhodila na zem a kopala... kebyže tam nebol jeho kamarát tak by som ho od nervov asi prizabila...To že to je feťák som sa dozvedela až potom...
... ale zase podla toho aky fetaci ... co beru ... a tak ... niekedy by som sa im ani necudovala ze nieco zacali brat ak mali naozaj problem a aj tak by sa im zilo velmi tazko :/
ťažko povedať,podľa toho,čo si pod tým predstavuješ. keĎ tým nikomu nejak neubližujú (okrem seba) je mi to jedno,ich vec. sú aj horšie veci ako to,že niekto fetuje....
Teda ak niesi jedna z tých
sXe 4-ever
Aj o mne si myslia hlupe deti-diskaci a boh vie co este ze som fetacka
ale v pohode...si myslim... bezne, normalne ...
uz na to nemam slov...
a ešte jedna vec: je FEŤÁK aj ten kto fajči trávu?? tým čo si to myslia možem poslať len srdečný úsmev a odkaz že nech sa spýtajú mamky alebo čojaviem babky či aj oni zamlada neboli "feťáci"