No... bolo to pozerateľné, hlavný hrdina nebol až tak nesympatický ako je v Twilighte, ale zjavne ma ten film nejako extra nezaujal, pretože si z neho pamätám akurát koniec.
pozrela som si to, nepacilo sa mi to. pacili sa mi jedine dialogy, tie boli celkom zaujimave. ta zelenina upirska bola rovnako podpriemerna ako vzdy. dievca tiez. ale na zabitie pondelkoveho vecera to ujde.
pattinsona nemusím ale páčil sa mi, bol dobre spracovaný(film). a viem, ež to znie hlúpo, no ja potrebujem vidieť happyend. lebo filmy pozerám preto, aby ma vytrhli z reality...
Ja ten film doslova milujem, Pattinson tu je fakt už ako herec aj ked mne sa v Twilighte páčil tiež .. No ale Remember me je pohľad do niečohho čo som čakala na plátne už dlhši čas..
nic ani sa asi dlho nic mysliet nebudem ja moc na filmy nejsom a uz vobec nee na nove ked neco vidim tak po 5 rokoch od kedy to bolo natocene samozrejme su aj vinimky
dalo sa... celkom pekny film, ale koniec sa mi nepacil... ked uz vsetko bolo viac-menej dobre a on to skoncil ...to ako keby videl zmysel v tom zlom, v probleme s jeho otcom s jeho bratom a ked vsetky problemy zmizli ako keby sa mu vytratila chut zit alebo co, ze to skoncil...ach... divne pocity z filmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mozno som prilis narocny divak
I like it
nečakala som až taký brutálny koniec ale prekvapilo ma to...
už dávno som nevidela taký dobrý film( môj názor) a už dávno som pri filme plakala.....
takže si myslím že sa mi straašne páčil
Páčil sa mi koniec.
koniec bol otrasný, asi preto mám horší dojem z celého filmu...