podľa mňa chce poukázať, že nie všetko je také bezpečné, ako si admini stránok myslia. Uniklo toho celkom dosť, no nič (pokiaľ viem) nezneužil. Lenže pokiaľ sa k tomu budú ostatní stavať tak ako sa stavajú (trestné oznámenia namiesto toho, aby si to poriadne zabezpečili) ...
síce poukáže na nebezpečnosť, ale to sa dá aj inak ako skopírovaním databázy...slušnejšia forma je napísať to napríklad ako blog a poslať to aj adminovi daného portálu. Ak nezareagujú, potom kašľať na nich.
Ale takto mu nemôžme veriť. Vravíte, že to nezverejnil. Aká je záruka, že to nejako nevyužije? Alebo že to nespraví v budúcnosti a niečo omnoho horšie . Takže to nepodporujem
@Lochnesko meno adresu mail telefón? môže to predať na čiernom trhu a ty sa len budeš diviť aké spamy ti chodia. a to je to najmenej. ver mi, zneužiť sa to dá.
je mi to až v piči pravdu povediac len chcem podotknúť na tú prvú možnosť odpovedi že je to macher ktorý poukazuje na žiadnu ochranu ak je žiadna tak aký macher veď tieto fóra napadne hoci aký priemerný hacker a nie nejaký macher či profesionál. Je mi to úplne jedno že sa nabúral a si myslím že na slovensku by nebol problém sa nabúrať kde koľvek keby chcel pokiaľ to nerieši interpol tak ho ani nevypátrajú tie naše "bezpečnostné zložky" Ani v USA by s tým nič nerobili keby im tam napadli nejaké fórum pre decká tam to ani neurobia lebo pre hackera je to trápne a nie macherské taká píčovina.
@28 nemyslím si, že to písal on. "oficiálne vyhlásenie" by asi napísal na svoj blog, jediné miesto, kde sa doteraz ozval práve kvôli anonymite na baywords.com....
z azetu mi nic nemohol ukradnut tam nic nemam ani nesom nikde inde regnuty z neho jedine co vycucne je IP a aj ta sa mi meni ale nech sak je manik a urcite to nezneuziva
Jeho bloh sledujem už dlhšie Podla mna tam mal lepšie veci ako AZet . Napr. keď spravil orange tak vo správach určite nebolo.Ale hneď ako urobí azet tak hned to jebnu do sprav na markize..
@George90 ako môžeš porovnávať NBÚ s azet - om. Aj to kedy to vyšetrili veď na to prišli až o 3 mesiace po tom ako chceli dotyčný predávať tričká s podtlačou ktorá bola zároveň heslom do NBÚ a to heslo bolo primitívne že až, tak sa ani netreba čudovať. To znamená že heslo bolo platné ešte 3 mesiace po tom ako ho vedeli aj 5 ročný chlapci ktorý sa dostali na internet a si ho niekde prečítali akurát haluz bola že nikto nevedel že je to heslo NBÚ možno iba tí dotyčný dvaja na ktorých sa podala žaloba. Ja by som zavrel tích blbcov z NBÚ ktorý tam dali heslo jak niekde na pokeci a nie heslo ktoré má byť nejaké poriadne ktoré prináleží takej zložke a nie ako 5 ročným chlapcom. nbusr123 to je čo za heslo???? už len tie čísla ma pobavia že 123 to musela asi vymyslieť nejaká žena asi
Podla toho co viem, tak skoro kazdy web je deravy. Ono je to tazke spravit "nederavy web" a sice si aj protirecim , kedze taky azet ma na taketo veci prachy. Takze ano, potencionalne tym ohrozuje uzivatelov daneho portalu.
Kazda hviezda raz zhasne a tak to bude aj u pana hackera. Na jednej strane hovorim, ze robi dobre no na druhej by som ho zavrel.
Tvari sa a teda prezentuje, ze udaje nezneuzije, ale je to ako s bohatymi - cim viac maju, tym chcu este viac a vidina penazi je silna motivacia. Aku dava zaruku? Je tak isto deravy ako weby z ktorych stiahol databazy. Keby ho dakto nakontaktoval a povedal ty vole dam ti 10 000 € za databazy z unicreditu, myslite, ze by si udaje nechal len pre seba?
A druha strana mince hovori, ano, ste zle zabezpeceni, mate diery a robte s tym daco, ale to sa da urobit aj uplne inak, nie takymto sposobom. Ale zrejme chce ukazat co vie. Mozno ho niekto nasral, mozno chce aby sa pohli lady.
No nepohnu sa. Raz ho chytia, zavru a ideme dalej. Je to zacyklene a ak s tym neprestane urcite urobi dakde chybu. Je to len clovek. V najlepsom treba prestat a to by mal urobit. Ukazal najvacsim portalom, ze su zly.
Ok s tymto tu denno denne prichadza Synopsi, ktory no neviem, ale myslim, ze obcas robi zle kroky i ked nic neporusuje. Mohol si davno nahnat dobre zakazky, ale zjavne ich nepotrebuje. Igi to iste. A potom, ze preco je tolko chudoby
schvalujem co urobil ... nie je to len pre adminov aby zistili ze zabezpecene maju a dve veci, ale je to aj pre pouzivatelov, ktori sa takto mozno naucia ze nie je zrovna najvhodnejsie vesat na net svoje osobne udaje ... tie co su nevyhnutne, napriklad na fb email, ta poizijem, taky ze ked o neho pridem, ziadne katastrofa sa nekona ...
petita? ako si dovoľuješ napísať niečo také ako Debil. to sa mi páči ved nevieš ani ako funguje tlačítko ENTER veď Igigi je génius ktorému môžeš akurát tak variť kávu.
je to idiot, kvoli ktoremu som si musela zmenit heslo na take zlozite, lebo jednoduche hesla to neberie... a po pol roku si tam zase musim zmenit heslo... je to idiot vydrbany!!!
Vyjebaný hajzel, ktorého keď niekedy v živote stretnem,tak mu rozkopem srák, že mu jeho mater, čo si ho nevedela vychovať nebude vedieť zlepiť ani silikónom! Kokot skurvený! Nahackoval sa mi aj do mailu aj na Facebook!!!
KOKOT KOKOT KOKOT PIČUS!!!
úbožiak! Dúfam, že si toto prečítaš, Ty zmrd! A dobre sa zasmeješ nad svojou vyšťanosťou a nezabudni si uvedomiť, aký si jebnutý, že sa musíš "zabávať" takto! Ty VYJEBANEC SKURVENÝ HAJZEL ZMRD ZMRD ZMRD!!! KOPAL BY SOM ŤA DO ROZKROKU, KÝM BY SI MI NEZAJEBAL KOLENO OD KRVI, KTORÚ BY SI PĽUL!!! TY VYŠŤANEC SPIČENÝ!!! :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
166 komentov
» www.zive.sk/hacker-zautocil...
podľa mňa chce poukázať, že nie všetko je také bezpečné, ako si admini stránok myslia. Uniklo toho celkom dosť, no nič (pokiaľ viem) nezneužil. Lenže pokiaľ sa k tomu budú ostatní stavať tak ako sa stavajú (trestné oznámenia namiesto toho, aby si to poriadne zabezpečili) ...
Ale takto mu nemôžme veriť. Vravíte, že to nezverejnil. Aká je záruka, že to nejako nevyužije? Alebo že to nespraví v budúcnosti a niečo omnoho horšie . Takže to nepodporujem
[columns] prihlasky
============
id
meno
priezvisko
zaluby
telefon
mail
Ked nabura BIRDZ , to bude este len mecher
Podľa mňa je to macher, no nie frajer. Nerobí to pre frajerinu, vpodstate sa nevie ani či je to čech alebo slovák..
Kazda hviezda raz zhasne a tak to bude aj u pana hackera. Na jednej strane hovorim, ze robi dobre no na druhej by som ho zavrel.
Tvari sa a teda prezentuje, ze udaje nezneuzije, ale je to ako s bohatymi - cim viac maju, tym chcu este viac a vidina penazi je silna motivacia. Aku dava zaruku? Je tak isto deravy ako weby z ktorych stiahol databazy. Keby ho dakto nakontaktoval a povedal ty vole dam ti 10 000 € za databazy z unicreditu, myslite, ze by si udaje nechal len pre seba?
A druha strana mince hovori, ano, ste zle zabezpeceni, mate diery a robte s tym daco, ale to sa da urobit aj uplne inak, nie takymto sposobom. Ale zrejme chce ukazat co vie. Mozno ho niekto nasral, mozno chce aby sa pohli lady.
No nepohnu sa. Raz ho chytia, zavru a ideme dalej. Je to zacyklene a ak s tym neprestane urcite urobi dakde chybu. Je to len clovek. V najlepsom treba prestat a to by mal urobit. Ukazal najvacsim portalom, ze su zly.
Ok s tymto tu denno denne prichadza Synopsi, ktory no neviem, ale myslim, ze obcas robi zle kroky i ked nic neporusuje. Mohol si davno nahnat dobre zakazky, ale zjavne ich nepotrebuje. Igi to iste. A potom, ze preco je tolko chudoby
KOKOT KOKOT KOKOT PIČUS!!!
úbožiak! Dúfam, že si toto prečítaš, Ty zmrd! A dobre sa zasmeješ nad svojou vyšťanosťou a nezabudni si uvedomiť, aký si jebnutý, že sa musíš "zabávať" takto! Ty VYJEBANEC SKURVENÝ HAJZEL ZMRD ZMRD ZMRD!!! KOPAL BY SOM ŤA DO ROZKROKU, KÝM BY SI MI NEZAJEBAL KOLENO OD KRVI, KTORÚ BY SI PĽUL!!! TY VYŠŤANEC SPIČENÝ!!! :S